Skip to main content

Bokvisdom

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Liv Hege Refsdal
Leseeksemplar fra Forlagshuset i Vestfold

Dette er en veldig søt bok med mange sitater om bøker. Sidene er illustrert med flotte tegninger som passer til. Om du vil, kan du bruke tegningene som kort. Eller du kan bruke de blanke feltene til notater. Kjempesøt bok! Perfekt gave til en bokelsker!

Forlaget skriver:
Visdomsord som passer til alle som er glad i bøker med morsomme og gjenkjennelige illustrasjoner, humor og snert. Hver side er av slik at de kan brukes som kort når du vil glede noen rundt deg.
Totalt 30 inspirerende kort, en ypperlig venninnegave. Dette er bok nummer to i serien. Det finnes også en kalender i samme serie.

 

Forfatter: Liv Hege Refsdal
Forlag: Liv
Utgivelsesår: 2017
Kilde: Leseeksemplar


Om forfatteren:
Liv Hege Refsdal liker å få sagt mye med få ord og enkle streker. I tillegg liker hun bøker. Hun har derfor laget denne boken, med små tegninger og refleksjoner knyttet til nettopp det å lese.

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Liv