Skip to main content

Dørskilt til gutt

  • Anita Sæterdal
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Etter å ha brukt de siste 5 år i denne hobbyen, så byr oppgaven: «gjør noe nytt», på noen utfordringer. Det blir derfor mer på detaljnivå en prøver nye ting.

Jeg har valgt å lage et dørskilt til en 14 år gammel gutt, og stemplene til Rick St. Dennis er perfekte til dette bruket. Gutten plukket ut motivet «Frost Dragon 3», så avtalte vi fargevalg, og jeg startet med å fargelegge motivet med Promarkes. Lerretet jeg har brukt er ca. 50*70 cm, og av den typen du finner i de fleste butikker som har litt hobbyutstyr og maling.

Jeg startet med å male hele lerretet sort, og la så utover motiv og tekst, for å se hvordan jeg ønsket det ferdige resultatet skulle bli. Det neste jeg gjorde var å lime på en del bakgrunns detaljer, som var med på å understreke tema. Disse ble først malt sorte, og så dekorerte med litt akrylmaling og Inca gold i ulike farger. Til slutt tilførte jeg de siste detaljene av metall, og chipbord. Inne i lampen er det malt med Inca Gold, og så limt inn noen akrylperler, for å gi inntrykk av glass. Teksten er skrevet ut på skriver, festet på litt papp og montert over noe hønsenetting.

Materialer: Lerret - Europris, Hønsenetting- gjennbruk, papp – brukt emballasje, metalkjede – gammelt smykke, metalpynt - Kort og Godt/ukjent, trefigurer – Nille. Paper ribbon - Panduro

Maling:
Inca Gold i fargene: Copper, Orange, Gold og Silver.
Acrylmaling – Panduro Pearl Antricit og Liquitex Sort.

Promarker:
Cold Gray 1-5, Warm Gray 1-5, Sort.
Drage: Fire Wood, Chesnutt, Terracotta og Honeycomb.
Tre: Cocoa, Cinnamon Tan og Putty.

 

Motiv: Rick St. Dennis

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene