Skip to main content

Enkelt julekort

  • Elisabeth Hatlen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Hei. I dag er det jeg DT-Elisabeth som har en liten tutorial til dere. Tema for dagen er CAS som står for clean and simpel, eller rent og enkelt direkte oversatt. Digien jeg bruker i dag, kommer fra All dressed up. Min digi heter Christmas couple.

 

Cas vil si at kortet skal være enkelt, med lite og enkel pynt, og ikke så mye farger. Ofte finner du ett såkalt white space på cas kort. Dette vil si at det er ett stort hvitt område på kortet.

Jeg har laget ett veldig enkelt kort i dag, med mye hvitt og lite pynt. Jeg har brukt en embossingfolder til å lage mønster i det hvite arket. Som pynt har jeg brukt noe rød bling.

 

 

Jeg har kun brukt ensfarget bazzil på mitt kort. Hvit og grønn. Dette for å holde kortet enkelt og rent.

Motivet har jeg fargelagt med copic tusjer og brukt litt glitterlim på den hvite pelsen. Jeg har valgt å fargelegge bare noen få detaljer på motivet. For at motivet ikke skal ta over kortet, men holde seg i cas stil det også.

Innsiden i kortet holder jeg like enkelt og rent. Og bruker de samme formene som på fremsiden. Ett lite stempel med en juletekst på, hører jo med.

 

 

Håper du har lyst og prøve deg på å lage ett cas kort. Det er ikke alle som synes det er så enkelt.

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin advent og en riktig god jul
Klem DT-Elisabeth

 

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene