TUTORIALS

Her finner du fremgangsmåter på flere ting du kan lage. Noen av artiklene inneholder også en video hvor du kan se hvordan du går fram.

Annerledes pengelomme

| Anita Sæterdal

Anita har i dag laget et kort med pengelomme. Hun har brukt et motiv fra Oddball Art. Klikk deg inn i artikkelen for å se framgangsmåten og det fine kortet hun laget.

Shabby Chic

| Elisabeth Hatlen

Hei og godt nytt år. Da var det min tur igjen å lage en tutorial for dere. Denne gangen er temaet shabby chic. Vi har fått utdelt digier fra The paper shelter. Min digi heter: My favorite vet. Shabby chic er beskrivelsen vi bruker på gammelt romantisk. Det vil si at denne stilarten har ett gammelt utseende med det romantiske i seg. 

Enkelt julekort

| Elisabeth Hatlen

Hei. I dag er det jeg DT-Elisabeth som har en liten tutorial til dere. Tema for dagen er CAS som står for clean and simpel, eller rent og enkelt direkte oversatt. Digien jeg bruker i dag, kommer fra All dressed up. Min digi heter Christmas couple.

Gaveeske til kaffe

| Anita Sæterdal

Det finnes et utall maler der ute. Min målsetting med å lage egen mal, var å utnytte arket så mye som mulig. Jeg har laget en kaffeboks med et motiv fra The Paper Shelter.

Inspirert av en annen blogger

| Winnie A. Ludvigsen

Da var det min tur til å lage en artikkel eller en "tutorial". Teamet i dag var å bli inspirert av en annen blogger. Min inspirasjonen kommer da fra Mindy Baxter.

Ensfarget kort

| Rita Krogsund

Min tur! Nå vil jeg vise hvordan jeg løste oppgaven denne gangen, som var: Mono Chrome. (Ensfarget). Jeg gikk for fargen blå - jeg liker blått. Motivet er sponset av OddballArtCo, og motivet er Big Eye Zombie Girl. Det kommer i 3 utgaver, en sjarmerende og søt digi.

Eske til teposer

| Hilde Audahl

Denne måneden var oppgaven for DT-teamet å lage noe med te/kaffe som tema. Jeg hadde i tillegg oppgave å lage en tutorial, og derfor har jeg laget denne esken. Motivet denne måneden er fra The Paper Shelter

3D-kort

| Helle Knutsdatter

I dag har jeg laget et 3D-kort. Jeg har brukt malen 3D Shadow Card fra The Cutting Café.  Dette 3D-kortet er veldig dekorativt og blir flatt når det brettes sammen.

Herrekort i steampunk

| Elisabeth Tveit

Da er det min tur å ha en liten tutorial til dere og denne gangen skal temaet være steampunk. Det er en stil jeg liker godt, og som jeg synes passer god til et herrekort. Denne gangen er det Doctor Digi som har gitt oss motiv, og jeg har fått denne kule bilen.

Brettekort med taglommer

| Elisabeth Hatlen

I dag er det jeg DT-Elisabeth som skal vise dere ett enkelt brettekort med tag-lommer. I teamet denne gangen har vi fått utdelt digier fra The paper shelter. Min digi heter: Fun in the snow. Temaet er bretteteknikk.

Pynt på veggen (Videotutorial)

| Anita Sæterdal

Prosjektet mitt denne gangen er et skilt, eller pynt til å ha på veggen. Stempelet heiter Little Scotty Dog og kommer fra All Dressed Up.

Jeg er så heldig jeg kjenner en hund som ser omtrent slik ut,så jeg laget et lite skilt til henne. Stempelet er fargelagt med Promarker (ikke Copic som jeg sier på filmen), scannet inn og skrevet ut på fotopapir. Bakgrunnen er laget etter en oppskrift jeg fant i Ett Trykk nr 4 2009.

Lag din egen gavepose

| Rita Krogsund

Hei, min tur igjen til å lage en tutorial, og jeg skal lage en gavepose med et nydelig vintermotiv fra Lemon Shortbread Det er så mange fine motiv i denne Etsy butikken, supre å fargelegge.

Trippel easel card

| Elisabeth Hatlen

I dag er det jeg: DT-Elisabeth, som står for tutorialen. Jeg har fått utlevert digi fra The paper shelter. Motivet mitt heter: Moving in together. Temaet denne gang, var å bli inspirert av den i teamet som er etter oss i alfabetet. Det ble for min del DT-Elisabeth Tveit. Jeg har valgt å lage ett trippel easel card.

Mitt stjernetegn

| Anita Sæterdal

Å lage kort med sitt eget stjernetegn, var faktisk mye morsommere enn jeg forventet. Og når jeg ser på motivet nå, så minnes jeg min mormor. Hun så definitivt ikke ut slik som jenta i motivet. Men hun satt slik med sauene i fjøsen, spesielt om våren.

Motivet som kommer fra Delicious Doodles, heter Zodiac , og er fargelagt med Copic denne gangen.

Black Ice-teknikk

| Winnie A. Ludvigsen

Da var det min tur til å “Lage” tutorial igjen. Temaet var sølv........ Og da måtte jeg I tenkeboksen. Motivet er fra Doctor Digi House of Stamps.

Det tok litt tid å finne ut hva jeg skulle lage, men jeg  kom over en video på you tube med en teknikk kalt “ Black Ice “ og tenkte at det må bli noe slikt jeg skulle lage. Selvfølgelig kan jeg ikke ta cred for det, men her er min versjon av "Black Ice"- teknikken.

Art Journals

| Rita Krogsund

Hei igjen, da er det min tur til en tutorial, oppgaven var å lage noe annet enn et kort, så da tenkte jeg å pimpe opp en av mine art journals. Denne gangen er motivet fra The Paper Shelter og de har tonnevis med nydelige digis, paper packs, tags og mye moro digitalt, her er det lett å bli fristet.

En boks med flere rom

| Ovedia Therese Småbakk

Denne gangen har vi fått leke oss med filer fra The Cutting Café. Jeg har fått den som heter Compartment box. Det er en eske som er inndelt i flere rom. Den kan brukes til mye forskjellig. Du kan f.eks. fylle den med knapper, godterier eller andre ting gi den bort i vertinnegave.

Det som er gøy med filer fra The Cutting Café er at du har så mange muligheter. Du kan printe ut malene i både mønsterark og Bazzill. Eller, om du har en Silhouette Cameo, kan du bruke maskinen til å kutte dem ut.

Mixed media fra Oddball

| Elisabeth Tveit

Da jeg skulle lage denne tutorialen i mixed media måtte jeg tenke lenge på hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg har ikke gjort dette før annet enn da jeg har vært på kurs. Jeg valgte til slutt og å lage et ”bilde”. Dette trenger du ikke ha gjort så mye før eller ha noe særlig trening, for øvelse gjør oss til mester. Og en skal jo leke seg når vi gjør dette. Motivet er fra Oddball.

Easel-kort med en vri

| Elisabeth Hatlen

Da er det min tur, DT Elisabeth Hatlen, til å vise dere en tutorial her på Hverdagsnett. Temaet denne gangen er bretteteknikk, og jeg har fått utdelt en digi fra The paper shelter. Min digi heter: Lady with wings.

Alle digiene til The paper shelter kommer i sett med ferdige fargelagde motiv, ferdig bakgrunn og som strektegning. Da blir det enkelt å velge det som passer. Og du får noe som passer, enten du vil fargelegge selv, eller bruke ferdig fargelagt. Jeg har denne gangen valgt å lage ett easel kort med en liten vri på.

Selfie Santa (Videotutorial)

| Anita Sæterdal

Har du noen gang lurt på hva nissen gjør på resten av året? Det har jeg, helt til jeg fant dette stempelet hos Doctor digi’s house of stamp. Og etter å ha sett Frozen et utall ganger, falt jeg fullstendig for dette motivet.

Jeg har fargelagt med promarker, og montert det med puter på et kort. Ellers er korte enkelt pynta med hamp, noen knapper og noen stjerner i bark.

En scrappers utfordring

| Rita Krogsund

Hei hei, det er min tur til å lage en tutorial, denne gangen var det fritt tema, digistemplet er sponset av Polka Doodles og heter «fast food». De har så mye fint å velge i, lett å bruke en god slump der!

I dag har jeg ikke brukt noe spesiell teknikk eller medium, jeg tenkte heller å dele tankeprosessen når jeg scrapper. For denne gangen var jeg helt blank for idéer – det bare lå på arbeidsbordet, ferdig printet, lenge, og jeg håpet å få en fantastisk idé - men til slutt måtte jeg bare begynne.

tutorial paper shelter (elisabeth h)

| Anne Lise Johannessen

Romantisk kort

| Elisabeth Hatlen

I dag er det min tur til å vise dere en tutorial på mitt kort. Denne gangen har jeg fått en digi fra: The paper shelter. Min digi heter: Catharine. Temaet denne gangen er: Alt er lov. Så da kunne jeg leke meg med mine favorittteknikker for tiden. Nemlig mixed media og lag på lag. Det ble til slutt ett romantisk kort til en konfirmant.

Blomster av restepapir

| Anita Sæterdal

Det er ikke til å komme vekk i fra, KennyK har mange av mine favorittstempel, og disse steampunk-damene er skikkelig knalltøffe. Mitt motiv er fargelagt med Promarker og copics. Her har jeg brukt motivet Velocitia.

Lag et resirkuleringsprosjekt

| Katrine Hoel Paulsen

Hei! Så var det min tur igjen til å lage en Tutorial. Tema denne gang er: Lag et resirkuleringsprosjekt. Jeg fikk utdelt dette nydelige stempelet fra Moonflower som heter Gypsy Flower.

Magic Wallet-kort

| Rita Krogsund

Hei. Da er det min tur til å inspirere med en tutorial, oppgaven var CAS (Clean And Simple) og jeg slenger med hvordan jeg har laget et MAGIC WALLET kort.

Polka Doodles-kort med masse glitter og bling

| Gro Hansen

Denne måneds tutorial som DT er et digitalt motiv fra Polka Doodles som heter Reading. Temaet er «Masse glitter og bling». Jeg tok utgangspunkt i det ferdige digitale stempelet, kuttet ut motivet og en ramme til å ha inni kortet med Spellbinders Nestabilities og Cuttlebug maskinen.

Project Life

| Elisabeth Hatlen

Hei. I dag vil jeg vise dere en enkel tutorial på en project life side. Også kalt lommescrapping eller PL. Vi fikk denne gangen utdelt digitale stempel fra: Sweet escape. Mitt motiv heter: Sweet cake. Utfordringen denne gangen var fargetema lilla og rosa. Ett fargetema som var mitt i blinken for meg, da jeg elsker både lilla og rosa.

Bokmerke

| Elisabeth Tveit

Denne gang skal vi lage bokmerke, jeg har valgt å lage hjørnebokmerke. Som motiv har jeg brukt et klippeark fra Lulu Design Art. Det er nok ulike måter å lage den på dette er min måte.

Formkort

| Bettina Leikvoll

I dag skal jeg vise dere hvordan jeg lager mine formkort. Her har jeg brukt et motiv fra Scrapper's Delights. Først velger jeg ut en dies. Bruker vanligvis en av mine favorittdies fra Go Kreate. Deretter bretter jeg et 6 x 12 hvit bazill ark i to og legger diesen slik at ytterste kanten er utenfor bretten.

Tilbake til posekortet

| Anita Sæterdal

Å finne opp nye ting er utfordrende, og siden jeg vet at det hele tiden er nykommere i denne hobbyen, vil jeg vise dere hvordan jeg pynter en pose med herlige ark og et nydelig motiv.

Jeg begynner nesten alltid med å fargelegge stempelet, dette kommer fra Ppinky Dolls, og er først farget med promarker, så har jeg scannet det inn på pc, og skrive det ut på fotopapir. Det er flere grunner til at jeg gjør det på denne måten. Jeg bruker lang tid på fargelegging, og ønsker derfor å kunne bruke samme motiv flere ganger. Jeg kan fargelegge det i en litt stor størrelse, for så å minke det ned på neste utskrift. Og jeg kan skrive det ut på overflater Promarkerene ikke kan brukes på.

Stjernealbum i sort og hvitt (Videotutorial)

| Belinda Hammersdal

Jeg er veldig glad i å lage disse dekorative albumene og vil nå prøve å inspirere deg til å lage din egen variant. For de ser unektelig lekre ut men er slett ikke så vanskelige å lage som en skulle tro. Jeg lager kun grunnformen.Hvordan du velger å løse innsiden i albumet er helt og holdent opp til deg. Motivet jeg har brukt er fra Delicious Doodles.

Konvoluttkort

| Elisabeth Tveit

I dag er det min tur å ha tutorial for dere. Jeg vil da vise dere hvordan dere kan lage konvoluttkort. Det finnes nok mange varianter av denne, men her er hvordan jeg lager den.

Det beste av alt er at du trenger bare et mønsterpapir, men det må være mønster på begge side (må ikke, men blir finest da.) Siden begge sider vil vises. Motivet er fra Diamond Graphics.

Make it sparkle

| Katrine Hoel Paulsen

Hei, da var det min tur igjen til å lage en Tutorial med et selvvalgt motiv fra KennyK. Mitt valg falt på denne tøffe og kule jenta da jeg lager mye kort til min datters klassevenninner. Oppdraget denne gang lød: Make it Sparkle!

Lag en bakgrunn

| Bettina Leikvoll

I dag er det min tur til å vise dere mitt prosjekt hvor vi skulle bruke /lage en bakgrunn til valgt motiv. Sponsor denne gangen er Faery Ink og jeg har brukt Playful Moon. Jeg har fargelagt motivet med promarkers, bakgrunnen bak er også fargelagt med dette. Har brukt en variasjon av svarte, grå og blå farger for effekt.

Maskert godtepose

| Winnie A. Ludvigsen

Da er det min tur til å lage en tutorial, Temaet for Team B denne gangen er Maskering / Bruk en bakgrunn. Motivet er digitalt og fra FaeryInk og heter “You’re so wicked”. Jeg har maskert det sammen med ett motiv fra Make it Crafty som heter “Spooky House” dette har jeg gjort i programmet Word.

3D-effekt med paste (Videotutorial)

| Hanne Bjørnson Visdal

Hanne har laget en videotutorial til oss med motivet ”Idyllic garden girl with cat” fra Lemon Shortbread. Trykk deg inn på artikkelen for å se!

Hjerteklem med Moonflower

| Nina Bigum Udnesseter

Moonflower har et kjempesøtt motiv med en jente med store øyne, en søt bamse og vakre roser. Dette motivet måtte jeg bare fargelegge i pastell. Jeg tok fram mønsterark fra serien Summer Chrush fra Majadesign og farget karton fra Basille. Disse arkene har så utrolig lekre farger hvor mye går i lakserosa og mintgrønn. Vi ble utfordret på å bruke mange dies. Så det var bare å sette i gange å finne fram forskjellige aktuelle dies.

Bruk en mal

| Nick

Hej, idag kommer jag visa er hur jag har använt en digital stämpel från Delicious Doodles tillsammans med en mall för att skapa ett kort. De flesta mallarna hittar man om man använder det engelska ordet för mall när man söker. På engelska heter mall template.

Alice in wonderland

| Elisabeth Tveit

Motivet som vi i Barnemix teamet fikk denne gang er fra Delicious Doodles og det heter 'Alice in wonderland'. Det har mange detaljer. Så jeg ønsker ikke at mønsterpapiret jeg skal bruke skal ta bort fokuset fra motivet, når jeg lager kortet.

Dørskilt til gutt

| Anita Sæterdal

Etter å ha brukt de siste 5 år i denne hobbyen, så byr oppgaven: «gjør noe nytt», på noen utfordringer. Det blir derfor mer på detaljnivå en prøver nye ting.

Lollipopkort

| Belinda Hammersdal

Denne måneden er vi heldige og får leke oss med motiver fra Aurora Wings. I Etsyshoppen finner du denne nydelige digien som heter Daphne Sprite og mange flere nydelige motiver. Tema denne gangen var rett og slett «Say it with flowers», og da visste jeg med en gang at jeg ville lage et lollipopkort. Disse er dekorative, lette å lage og passer svært godt å gi bort sammen med blomster.

Vidunderlige Aurora Wings

| Rita Krogsund

Hei. Jeg har laget en liten tutorial sponset av Aurora Wings søte digistempel "ladybug". Jeg har brukt Rangers Distress Ink på bakgrunnen, viser litt av hva disse ink padene kan brukes til. Fargene jeg har benyttet framhever stemplet og fargeleggingen på en fin måte.

Fantasy Art

| Elisabeth Hatlen

Hei. I dag er det min tur til å gi dere litt inspirasjon. Jeg har denne gangen fått utdelt motiv fra Nikki Burnette. Motivet jeg har brukt heter fantasy art- fairy stamp-Arden. Temaet mitt denne gangen var mixed media. Dette er en veldig gøy teknikk som ikke er ukjent for meg.

Mixed Media

| Lina Larsson

Hejsan! Idag är det min tur att hålla i en tutorial. Jag hade turen att få en av mina favorit tekniker nämligen Mixed Media. Den här gången är det Nikki Brunette som är sponsor och hennes digis passar perfekt till Mixed media projekt. Namnet på motivet är "Red".

Trappekort/stepcard

| Belinda Hammersdal

Denne måneden har temaet vært "bruk mønsterark som klær". Sponsor denne måneden er KennyK. Motivet heter "Racy Roxie". Jeg har endel i samlingen min allerede,men denne var ny for min del. Bretteteknikken jeg skal vise dere i dag er alt annet enn ny,men siden det finnes så mange varianter av denne så ville jeg vise dere min måte å lage de på.

Brettekort med motiv fra Doctor Digi (Videotutorial)

| Hanne Bjørnson Visdal

Første gangen jeg så denne mannen fra Doctor Digi, tenkte jeg at dette måtte jo bli til et flott herrekort. Jeg liker veldig godt å lage videoer, så da ville jeg lage min første fargeleggingsvideo. Selv liker jeg best å jobbe med vannbaserte produkter og jeg er veldig glad i produktene fra Tim Holtz og Distress.

Herrekort

| Katrine Hoel Paulsen

Denne gang skulle vi velge oss et motiv hver fra Doctor Digi. Mitt valg falt på Dunderton Academicals FC da jeg tenkte at jeg kunne lage et kort til min pappa av dette motivet. Jeg prøver alltid å ha en person i tankene når jeg lager kort for de forskjellige oppdragene her i Barnemix, og velger meg også motiv utifra dette så langt det lar seg gjøre.

Ingen firkanter

| Nick

Utmaningen den här gången var att skapa ett kort som inte är fyrkantigt. Detta är för mig en riktig utmaning då jag oftast gör just kvadratiska eller rektangulära kort. Utmaningen sponsras av Polkadoodles och jag har använd en digital stämpel som heter Birthday Mail Twiggy & Toots.

Bretteteknikk

| Ane Lene Håvelsen

Jeg forsøker meg på en tutorial. Det er ikke jeg som opprinnelig har ’funnet på’ dette kortet, men jeg drister meg til å lage en tutorial, da jeg lager dette kortet veldig mye.

Uvanlig hårfarge

| Gro Hansen

Utfordringen hos Barnemix.no i april er motivet Victorian Winter Emily og temaet er uvanlig hårfarge.

Get well soon

| Rita Krogsund

Denne gangen er utfordringen å lage noe annet enn et kort, så nå skal jeg vise dere hvordan jeg lager en enkel gavepose, med en oppmuntring oppi. Digistemplet fra Oddball er perfekt som en hilsen til en som er syk, GET WELL SOON.

Hvordan bruker man heat-embossing? (Videotutorial)

| Marthe Fjellseth Mathisen

I mars var oppgaven min å fargelegge, men siden jeg har slitt med vond skulder fikk jeg lov til å lage en tutorial hvor jeg viser dere hvordan man bruker og kan bruke heatembossing.

Søm på kortet

| Anita Sæterdal

Noen ganger ønsker jeg meg noen stempel som er litt annerledes, ikke supersøte, men likevel fine. Oddball på Etsy er et sted å gå for å finne stempel litt utenom de vanlige. Stempelet jeg har brukt på dette kortet heter “Big Eye Graffiti Artist Girl Aya» tegnet av Lizzy Love.

Resirkulert boks

| Belinda Hammersdal

Hos Barnemix har vi fått kose oss med digier fra Nikki Burnette. Anbefaler en stopp i Etsybutikken hennes. Mye flott! Denne gangen stod resirkulering på plakaten. Vi kan bruke utrolig mye i denne hobbyen vår og her er mine forslag.

Resirkulert Sjokoladeeske

| Winnie A. Ludvigsen

Siden det jo snart er Morsdag og Valentine har jeg laget en gave eske.

Jeg valgte å forsterke min eske med Bazzill kartong I fargen “Bahamas “, målte esken horisontalt og vertikalt, min eske målte 25cmx25cm. (begge sidene og toppen på esken =25cm) gjorde det samme på bunnen som er litt mindre ca 23,5 x 23,5 (begge sidene og bunnen på esken = ca 23,5 cm).

Wise Dragon

| Nina Bigum Udnesseter

Gjennom barnemix.no får jeg utfordret meg selv med å lage varierte kort med ulike motiv og fargevalg. Utfordringen denne gangen var et digitalt stempel fra FabrikaFantasia. Jeg fikk motivet Wise dragon. Jeg er glad i bøker både privat og i jobbsammenheng, så da passer dette motivet godt for meg. Vi fikk tilgang til motivet med og uten farger. Jeg valgte å bruke motivet som er ferdig fargelagt. Da var det bare å skrive ut motivet og å sette i gang med å lage kort.

Skyggelegging

| Rita Krogsund

Hei :) Et nytt år er her med blanke ark og fargestifter, og DE fikk jeg brukt denne gangen også. Oppgaven var å bruke mange mønsterark, og motivet jeg valgte var den flotte Phyllis the Festive Fairy fra Dr.Digis House of Stamps, og det ble et kort denne gangen. Jeg ville jobbe mer med skyggelegging, så jeg printet Phyllis 2 ganger og forsøkte å skyggelegge med en blyant først for å se mer helhet i skyggene.

Faldaree Deirdery Dunderton på tur

| Gro Hansen

Riktig Godt Nyttår alle sammen! Min første utfordring i år for Barnemix er å lage et kort med et digitalt stempel fra Doctor Digi , jeg valgte motivet Faldaree Deirdery Dunderton og temaet er å bruke mange mønsterark.

Bruk av embossingfolder

| Marianne Iversen

Jeg fikk glede av begynne 2016 med det nydelige motivet Primerose Elf fra sponsoren Aurora Wings. Jeg begynte med å fargelegge motivet med copcis på perfect coloring paper.

Mixed media med Rick St. Dennis

| Rita Krogsund

Vel, denne oppgaven var virkelig en stor utfordring for meg, motivet jeg hadde valgt fra Rick StDennis - Euro Clown With Flower, falt jeg for med èn gang og hadde store planer med det. Tanken var å lage en slags art journal-side eller bilde, med litt maling og stempler; det ser jo så enkelt ut når andre gjør det. Problemet var bare at jeg ikke har erfaring med dette, min idè baserte seg på akrylmaling som base og den søte klovnen malt i sarte vannfarger.

"Trick and treat"-pose

| Gro Hansen

Utfordringen denne måneden er et digitalt stempel av Nikki Burnette som heter »ZOE». Dette motivet er også litt utenfor min komfort sone, så jeg har brukt mye tid og masse frem og tilbake i forhold til å bli sånn noenlunde fornøyd med resultatet. Oppgaven gikk ut på å bruke glitter, så da tenkte jeg at jeg ville lage noe annet enn et kort denne gangen.

Motivet er veldig Halloween inspirert, så jeg tenkte at jeg ville lage en pose til «trick and treat» da det nærmer seg slutten av oktober.

Think pink: Pyramide staffelikort

| Katrine Hoel Paulsen

Denne gang fikk jeg utdelt dette fine motivet fra Karleigh Sue og oppgaven lød: Think Pink! Jeg grunnet litt på hva slags korttype jeg ville lage denne gang og endte opp med et pyramide staffelikort. Jeg vet ikke helt om det er rette betegnelsen, men jeg kaller det i hvert fall det.

A touch of blue: Maskering

| Rita Krogsund

Jeg visste med en gang hva jeg ville gjøre med dette nydelige digistemplet: Sweet Dreams, fra SweetPeaStamps: Hun skulle bli blå. Hele motivet skulle jeg lage blått. Ikke bare `touch of blue`, som er temaet denne gangen. Jeg startet med å printe motivet på et Canson papir, og en til i vanlig kopipapir, denne skulle jeg bruke til å lage maskering- heretter kalt maske.

Fyrstikkeske

| Marthe Fjellseth Mathisen

Det nærmer seg høsten og kalde tider, og til og med jul er det mye snakk om i disse dager. Jeg kom nesten akkurat hjem fra en tur i syden så jul er faktisk det siste jeg har tenkt på. Når jeg så motivet mitt fra MilkCoffee visste jeg ikke hva jeg skulle finne på, men etter å ha latt det ligge en stund fikk jeg plutselig en ide om å ha det på en fyrstikke-eske og siden jeg er litt lei av å bare lage vanlig kort fikk jeg lyst til å utfordre meg litt ekstra.

Gavepose til babyjente

| Anne Lise Johannessen

Temaet for denne gangen var å ha med hjerter på prosjektet, og da tenkte jeg at det måtte enten bli noe romantisk, eller noe søtt :) Så da vi skulle velge motiv fra Stichy Bear, falt jeg pladask for denne søte bjørnen, Quilted Love med hjerter. Jeg ville lage noe annet enn kort denne gangen, så da falt valget på en gavepose til baby.

Posen jeg har brukt er en vanlig brun, tykk papirpose med lukkeklaff fra Panduro. Denne har jeg svertet alle kantene på.

Maskere bølger

Hei alle sammen. Denne gangen fikk jeg bruke digitalstempelet Surfin' Santa fra Stitchy Bear stamps.

Kort med tag

| Tina-Mari Dalsrud

Dette kortet laget jeg for litt siden i en annen versjon også og noen lurte på tutorial. Jeg har funnet denne på en blogg en gang, men lagret aldri adressen! Så om noen vet hvem som egentlig laget dette kortet orginalt gi meg gjerne et navn så jeg kan skrive de inn.

Jeg forsøker derfor å lage en egen tutorial. Denne gangen var det Stitchy Bear som er sponsor og jeg har fått kose meg med dette skjønne trykket! Ta gjerne en tur inn på siden deres!

Sommerfugler

| Marianne Iversen

Denne måneden fikk jeg velge et motiv fra Stitchy Bear. Det var et vanskelig valg, men til slutt falt jeg for Butterfly scent. Grunnen til at jeg valgte dette motivet var fordi jeg ønsket noe som var allsidig og kunne brukes til mange ting. Ja, også liker jeg sommerfugler ;)

Temaet for denne månedens prosjekt var hjerter. Jeg hadde en idé om å lage et veldig enkelt kort med fokus på fargeleggingen, og funderte derfor en del før jeg fant ut hvordan jeg skulle gjør det med hjertene. Men til slutt fikk jeg da plassert noen små hjerter på kortet.

Monokromt kort

| Anita Sæterdal

Jeg fikk et nydelig stempel fra Lacy Sunshine. Hun heter Emely Snow Prinsess, og har en helt fantastisk kjole. Jeg burde nok ha laget henne i en isblå farge, men har vært i en brun sone de siste dagene, så jeg fant frem ark og mine promarkers for å lage en brun drøm. Arkene kommer fra en blokk fra Enogreeting som heter Retro Style. Noen av arkene var litt vanskelig å bruke, men til denne typen prosjekter er den strålende, da en alltid finner ark som passer sammen.

Staffelikort

Jeg har laget et staffelikort som jeg har sett vært gjort mange ganger på nettet. Dette er et valdig enkelt staffelikort som er kjapt å lage, men som gjør litt mer ut av seg enn et vanlig 6’’x6’’ kort. Motivet er fra Lulu Design Art.

Et gult kort

| Katrine Hoel Paulsen

Denne gang fikk jeg utdelt dette søte stempelmotivet fra Lacy Sunshine. Oppgaven var: Lag monokrome kort (alt i en farge). Jeg valgte å lage mitt kort i forskjellige gultoner.

Monokromt i brunt

| Gro Hansen

Utfordringen som DT denne gangen var å lage et kort eller lignende med et Digi stempel fra Lacy Sunshine som heter Atum Wind Rory i Monochromatic.

Monokromt i rosa

| Nina Bigum Udnesseter

Jeg har laget mitt første kort for barnemix.no. Scrapbooking er en hobby jeg koser meg veldig over å drive med. Jeg var veldig spent på hvilket digitalt stempel jeg skulle få. Lykken var stor da jeg fikk dette nydelige digitale stemplet fra Lacy sunshine. Det var ekstra moro at motivet passer veldig godt til meg. I tillegg til scrapbooking liker jeg å lese og jeg jobber med barn og bøker. Det kunne ikke blitt bedre. Motivasjonen for å komme i gang var der med en gang.

Sexy mom (Videotutorial)

Jeg må innrømme at når jeg fikk dette motivet (Sexy mom) så tenkte jeg hva i alle dager skal jeg finne på å lage med denne dama? Også kom jeg på at jeg har et divastempel som ville passet veldig godt samtidig som jeg akkurat hadde fått mal på en veske som jeg hadde lyst til å prøve å lage. Så da løste det seg allikevel og jeg har også laget videoer til de som vil se.

Motivet er fra SLS Lines og er fargelagt med Copics.

Bokmerke fra SLSLines

| Marianne Iversen

Denne gangen fikk jeg kose meg med Book lover fra SLSLines. Temaet var fritt og jeg valgte derfor å laget et bokmerke til denne lesehesten ;)

Pop-Up Kort

| Gunn Helene Udnæs

Det ble nok en utfordring da dette bidraget skulle lages med denne skjønne hundevalpen fra Stamp a Hoot. Første gang jeg har laget noe med et dyremotiv ( tror jeg :) ) Og i alle fall første gang på fargelegging av hund. Jeg har fargelagt motivet først, deretter fant jeg forskjellige mønsterpapir som jeg kunne tenke meg å bruke.

Mixed Media-tag

| Tina-Mari Dalsrud

Her kommer mitt nyeste bidrag for Barnemix. Denne gangen var det KennyK som var sponsor, jeg digger stemplene han lager og gledet meg til å lage noe med disse. I det siste har jeg fått dilla på stenciler, mist, gesso osv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve å lage noe med dette til denne digien. Det endte med en tag, å jeg har tenkt å dele prosessen min med dere.

Lipsylkort

| Anita Olsen

Denne måneden har vi vært sponset av Scrappers Delights og jeg har hatt motivet Shaylee Fairy Digi.

Rektangelkort

| Marianne Iversen

Temaet for dette prosjektet var "Pynt alle sider av kortet" og jeg fikk æren av å lage noe med Scrapper's Delights "Crafty Honeys Scissors". Scrapper's Delights har mange fine motiver og denne er intet unntak. Det var en fryd å fargelegge, noe jeg som vanlig begynte med.

Gaveboks

| Tina-Mari Dalsrud

Tilbake med et nytt bidrag, denne gangen er det Scrapper's Delights som er sponsor. De har veldig mange ulike digitale stempler og også noen digitale papirer. Jeg har i det siste fått litt dilla på stensiler, mister og stasj så var kanskje ingen stor overraskelse over over at det denne gangen ble akkurat dette! Jeg har valgt å lage en gaveboks, glemte desverre og ta bilder underveis men skal prøve å skrive så detaljert som mulig.

Summer breeze

| Rita Krogsund

Hei. Jeg har lenge likt denne nydelige digien fra Scrappers Delight, og nå i april er de sponsor her på Barnemix. De har masse fine digier å velge i, en av de beste, synes jeg. Som vanlig liker jeg et enkelt og rent kort, og hun er fargelagt med ProMarkers. Innsidene er farget med Distress Inked og jeg har stemplet silhuetter med sort Versafine. Det er bare å leke i vei med disse flotte Distressfargene. Resultatet blir alltid bra.

Pynt alle fire sider

| Gunn Helene Udnæs

Oppgaven denne gangen, var å pynte alle sider på kortet. Det var ikke så veldig vanskelig, da jeg ikke er så flink til å lage "enkle" kort :) Motivet vi skulle bruke her kommer fra Scrapper's Delights, og vi fikk velge motiv selv. Jeg brukte ganske lang tid på å bestemme meg for motiv, fordi de har veldig mange fine, men valget falt til slutt på denne søte "skytsengelen".

Stripogram

| Lena Johansen

Og finne litt maskuline stempler er ikke alltid så lett synes jeg. Men dette her fra KennyK heter policeman og er jo bare helt fantastisk. Overdrevent maskulint i herlig tegneserie look. Og jeg må si at KennyK er generelt flink med masse flotte maskuline motiver, til enhver anledning ;-)

Bruk av metallteip

| Elisabeth Tveit

Denne gang er det KennyK som bidrar med Digitale stempel til oss jentene i DT her i Barnemix. De har tøffe stempler, så jeg anbefaler dere alle til å ta en titt på butikken til KennyK. Denne gang skal vi ha metall som inspirasjon til dere. Her er fremgangsmåten på hvordan jeg laget deler av kortet.

Påskeegg

| Agneta Kolflaath Kajander

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle dekorere et påskeegg. Men hvorfor jeg valgte et som er delt «feil vei» må gudene vite. I butikken kjentes det ut som en god ide… Men når jeg så skulle begynne å jobbe med det så var det jo aldeles ikke så enkelt. Jeg har fått nydelige motiver fra Lulu Design Art som jeg kunne bruke til noe.

Pizzaeske

| Bibbi Strocka Nyheim

Jeg har laget en liten tutorial på pizzaeske med plass til marsipanbrød. Til dette har jeg brukt Score board, litt lim til selve esken og utklippsark fra Lulu Design Art.

Notatbok

| Marianne Iversen

Jeg fikk utlevert motivet Amarantha Reading fra Simply Betty til dette prosjektet. Det er helt ulikt min egen stil, og jeg hadde store utfordringer med hvordan jeg skulle kunne gjøre dette til noe eget. Omsider fant jeg ut at jeg kunne bruke henne til forside på en notatblokk. Jeg endte derfor opp med å fargelegge motivet som vanlig med copics på perfect coloring paper, og klippet deretter ut essensen i motivet, nemlig selve Amarantha.

Lag din egen bakgrunn

| Tina-Mari Dalsrud

Da var det igjen tur for en tutorial, denne gangen med et utrolig kult motiv fra Simply Betty stamps. Fordi motivet var så detaljert ønsket jeg å holde resten av prosjektet reint uten for mye detaljer. Når motivet er så detaljert som dette er det lett at det blir litt rotete og borte om man legger på mye pynt og dill i tillegg til alle detaljene på motivet. Valget falt derfor på å lage meg en ny ønskeliste bok. Det er stadig ting jeg bare *MÅ HA* av stempler, maling, stasj osv.. Da er det veldig greit å skrive det ned når du ser det sånn at neste gang du skal handle vet du hva du skal ha.

Steampunk

| Rita Krogsund

Hei - Da har jeg et spennende kort å vise frem, digien er fra Simply Betty Stamps, fra Zodiak serien: Krepsen. Simply Betty har et stort og varierende utvalg av digis i sin butikk og denne var en utfordring for meg ettersom jeg sjelden bruker steampunkmotiver. Men jeg har godt av å tenke nytt innimellom og jeg synes kortet ble riktig bra.

Post It-holder

| Elisabeth Brun Myren

De evinnelige gule lappene (eller grønne som her!) er ikke akkurat lekre! Til denne tutorialen ønsket jeg å vise en måte å lage en holder som gjør seg bedre på skrivebordet enn bare blokka med lapper. Digistempelet denne ganger var Emma fra Simply Betty , som har uendelig mange flotte og annerledes digistempeler.

Din egen bakgrunn

| Lena Johansen

Denne gangen har jeg fått leke meg med et veldig morsomt motiv. Zombies, Walking dead heter stemplet og er fra SLSlines. Og er du på let etter et litt annerledes stempel, og stempler med litt humor bør du ta deg turen inn. Jeg synes hun har fantastisk mange morsomme stempler.

Shaker kort med motiv fra Time for Tea (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Denne gangen fikk jeg motivet Lets take a selfie fra Time for Tea. Jeg printet motivet i to eksemplarer på ark som passer til Touch tusjene mine.

Criss-crosskort

| Gunn Helene Udnæs

Temaet denne gangen var å lage noe med vinterfarger. Da jeg var litt lei av isblått og snøkrystaller, så ble kortet mitt laget i lyse duse rosa farger og beige. Jeg startet med å finne frem papirene jeg skulle bruke. Motivet er fra High Tea Design.

Joy fold-kort

| Elisabeth Tveit

Det er første gang jeg lager artikkel til Barnemix, det er veldig kjekt å få lov til å kunne gjøre det. Jeg har laget et Joy fold-kort med det digitale stempelet Mermaid fra Sweet Escape. Her gir jeg dere en tutorial slik dere kan prøve dere på dette selv.

Korrigere fargeleggingsfeil

| Rita Krogsund

Hei igjen. Da er det blitt Februar allerede og denne gangen er oppgaven: Vinterfarger. Jeg fikk bruke denne fra SweetEscapeDigis. Jeg har aldri laget noe med Steampunk før så jeg måtte undersøke hva dette var. Det viser seg at det er en undergren fra science fiction/ fantasy, en fremtid der alle maskiner er dampdrevet, hvorav navnet.

Posekort med bryllupsmotiv

| Anita Sæterdal

Et av mine favorittkort er bryllupskort, for da har jeg «lov» å bruke masse blonder og blomster. Her har jeg brukt Bride carrige fra Stitchy Bear. Denne gangen har jeg laget meg en ny mal, ut fra en papirpose. Posen jeg har er 15*27/28 cm. Jeg kutter den på 26 cm for å få fornuftige mål å jobbe med. Siden papirposer finnes i et utall varianter, må en måle, og regne ut størrelse på panelene, ut fra hvilke størrelse en har på posen.

Valentinskort

| Elisabeth Brun Myren

Vi har omfavnet Valentindagen og koser oss med hjerter og blomster! Det er jo deilig å kunne varme opp den noe mørke februar :) Mitt stempel denne gangen er fra Stitchy Bear Stamps, som har utrolig mange digistempler og digitale mønsterark. Jeg har også brukt noen ark fra denne arkpakka derfra.

Smykkeskrin

| Agneta Kolflaath Kajander

For første gang har jeg prøvd meg på digitale mønsterark. Disse kommer fra Stitchy Bear. Fordelen med dette er jo at man får ubegrensede mengder mønsterark dersom man skal lage et større prosjekt. Men man må ha en god printer og god kvalitet på arkene man skal bruke. Jeg har brukt Canon Matte Photopaper. De er på 170g og jeg synes kvaliteten ble veldig bra. Jeg skal denne gang vise dere hvordan man kan lage et smykkeskrin. Jeg så et bilde av dette på facebook en gang og har prøvd meg på å lage en tilsvarende tidligere som min datter beslagla. Så da tenkte jeg å lage en ny, og denne gang med en tutorial.

Gavepose

| Gro Hansen

I mitt andre forsøk som DT for Barnemix.no fikk jeg velge fritt i de nydelige motivene fra Stichy Bear. Jeg valgte dette motivet, Garden Me fra BBCakes. Jeg printet ut motivet på Perfect Coloring Paper. Har så fargelagt motivet med Copic Sketch Markers, jeg bruker lang tid på å fargelegge, da jeg syntes dette er det viktigste med hele utfordringen.

Kort med motiv fra Stitchy Bear (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Denne gangen fikk vi velge selv hva vi ville ha og jeg valgte et sett med digitale mønster ark og tilhørende motiv.

Settet heter Purple Orchid og er designet av Coosty Creations hos Stitchy Bear. Jeg printet mønsterarkene på tykk hvit kartong (250 gram), og motivet i svart/hvitt på akvarell ark.

Melkehjerter

| Anne Lise Johannessen

Denne måneden har jeg vært gjestedesigner hos SLSLines Digital Stamps. Jeg har fått bruke det nye motivet 'Hipster girl in snow'. Med dette har jeg pyntet en eske med melkehjerter, og jeg viser deg en enkel framgangsmåte i denne artikkelen.

Sjokoladekalender

| Jane Bradshaw

Jane Bradshaw fra Coosty Creations har også denne gangen vært gjestedesigner for oss. Hun har laget en søt kalender med sjokoladebilder fra RetroSassDesigns. Siden hun er fra England, er tutorialen på engelsk.

Kort med utklippsark

| Bibbi Strocka Nyheim

I dag er det en mini tut for Barnemix på et kort hvor jeg har brukt et digi utklippsark fra Country at Heart. Disse utklippsarkene kan man printe ut i hvilken som hels størrelse. Jeg valgte å printe de ut i 9x13 cm, dermed ble de ganske så små og jeg kunne bruke flere på et kort.

Eske til sysaker

| Gunn Helene Udnæs

Jeg fikk nylig erfart at jeg overhodet ikke har orden i sysakene mine....Knappenåler og trådsneller fløt overalt...Derfor har jeg lagd en eske til oppbevaring av dette. Jeg kjøpte en "bok-eske" hos Søstrene Grene, og har dekorert den med nydelig mønsterark fra Country at Heart.

Tegn en søm

| Rita Krogsund

Nå går det mot lysere dager og i dag har jeg fått bruke et fint digistempel fra Digistamps4joy; Bathroom selfie< Oppgaven denne gangen var å sy eller tegne en søm, jeg har valgt å tegne. Nå går det mot lysere dager og i dag har jeg fått bruke et fint digistempel fra Digistamps4joy; Bathroom selfie. Oppgaven denne gangen var å sy eller tegne en søm, jeg har valgt å tegne.

Kort med motiv fra Aurora Wings (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Denne gangen fikk jeg motivet Whimsical Blueberry Sprite fra Aurora Wings. Jeg printet det i svart/hvitt på akvarell ark.

To måter og lage lag på lag kort

| Lena Johansen

Denne gangen har jeg vært så heldig at jeg har fått leke meg med et digitalt stempel fra All dressed up stamps. Og stemplet heter A cuddle makes it all better. Og denne gangen tenkte jeg at jeg skulle vise frem hvordan man kan lage et lag på lag kort men allikevel ha motivet i fokus. Akkurat slik jeg liker det ;-) Og det første kortet her er vel det jeg vil kalle et typisk lag på lag kort.

Gaveboks med motiv fra Quakasu

| Anne Lise Johannessen

Jeg har fått dette nydelige bildet av Eifeltårnet fra Quakasu som bare oser av vår. Etter å ha måket snø i to dager i strekk gjorde det godt å overføre tankene til Paris og vår og deilige Croissant og fortauscafeer. Jeg valgte å rispe kantene litt for å gjøre det enda litt mer «gammelpreg» på bildet. Svertet med samme farge som rammen var i opprinnelig. Jeg brukte Distress Ink Walnut Stain.

Toffifee eske med motiv fra StampArt Design (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Denne gangen fikk jeg motivet Flakey Friends fra StampArt Design. Jeg printet det i svart/hvitt på akvarell ark og tok klart embossingpulver over.

Kremtopper

| Bibbi Strocka Nyheim

Her kommer et prosjekt for med High Tea design digi ark. Jeg har laget en eske til kremtopper og brukt Envelope Punch Boardet til det.

Lag en vinterscene

| Lena Johansen

Jeg har vært så heldig at jeg får leke meg med stempelet Alannah fra StampArt. Og jeg har brukt bonusfilen som fulgte med. I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan jeg gjør en vinterscene.

Bamsejul

| Elisabeth Brun Myren

Et nusselig par bamser fra StampArt var stempelet jeg skulle lage noe med denne gangen, og utfordringa lå i at det skulle være et julekort som ikke var rødt eller grønt! Bamsene ”Christmas Smoochie Bears” er printet ut på Letraset papir og fargelagt med Promarkere, med hovedvekt på lyseblått og rosa.

Pynt en fyrstikkeske

| Anita Sæterdal

Å tenne lys i julen med fyrstikker fra en julepyntet eske, er noe jeg virkelig liker. Jeg var så heldig å få et fantastisk ark fra High Tea Design, som passet perfekt til formålet.

Et stykke kake?

| Agneta Kolflaath Kajander

Små, søte kakestykker laget som en boks. Dette er søte små julegaver der man kan legge i alt fra gavekort, penger, sjokolade, smykker eller annet smått. Man kan også lage disse i den størrelsen man måtte ønske. Bildene er fra High Tea Design som tilbys som en freebie på Barnemix akkurat nå.

Snømannsuppe

| Tina-Mari Dalsrud

Da var det igjen min tur til å få dele en tutorial med dere. Denne gangen har jeg fått et kjempe søtt stempel fra Stampart. Tenkte med en gang på snømannssuppe når jeg så denne! Når dere leser dette ser sikkert noen for seg snømannsuppe med en gang, mens andre kanskje lurer på hva i all verden dette er for noe. Dette er da altså kakao, gjerne sånne rett-i-koppen-poser, marshmellows – noen bruker store andre bruker de små, og gjerne en stripete candy stang.. I skrivende stund er sistnevnte enda ikke kommet i butikken så bilde mitt viser uten, men personlig er dette noe jeg kommer til å putte oppi når det kommer.

Sjokolade på pinne

| Agneta Kolflaath Kajander

I forberedelsene til jul hører det så absolutt med litt aktiviteter med barna. Både juleverksted, kakebaking og godterilaging. Jeg fikk tips om å lage sjokolade på pinne, og siden vi har en stor overvekt av venner med barn som liker å gå på tur, var dette midt i blinken for oss.

Fjerne tekst fra et motiv

| Lena Johansen

Jeg er kanskje ikke alltid like flink til å vise vennene mine at jeg setter pris på de. Men med dette herlige motivet fra All dressed up, som heter A time to share så gjør jo det den saken enkel. Så nå males dette motivet, og så skal jeg sende avgårde et kort til bestisen - med en stor takk for at hun er akkurat den hun er!

Fargelegge bakgrunn

| Rita Krogsund

Hva passer vel bedre i disse juletider? Dette skjønne digistempelet kommer fra All Dressed Up og de har så mange nydelige motiver å velge mellom. Denne gangen har jeg igjen fargelagt med Pro Markers, litt glitterlim og Distress Ink og laget et 1lags kort.

KvikkLunsj-eske

| Anita Sæterdal

Når barna skal i bursdag, er det ofte vanskelig å vite hva en skal gi. Jeg har derfor laget meg noen små Kvikk lunsj-esker som jeg skal putte penger og sjokolade nedi. Jeg har brukt utklippsark fra The Vintage Remix.

Lommekort med sideåpning

| Bibbi Strocka Nyheim

En liten tutorial på lommekort med sideåpning. Har jo før hatt en på et lommekort med annet format.

Pakkelapper (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Denne gangen fikk jeg motivet Claudia Loves Christmas fra Little Miss Muffet Stamps til å bruke. Jeg printet dette i svart/hvitt på akvarell ark.

Eske til kvikklunsj

| Lisbet Fagerli

Jeg har vært så heldig at jeg fikk lov å lage noe med disse flotte motivene på utklippsark fra Twister Papers. Jeg slet med inspirasjonen og hadde problemer med hva jeg skulle lage. Men så var jeg på matbutikken og så en dobbel Kvikklunch-sjokolade og dermed bestemte jeg meg for å lage en eske jeg kunne putte sjokoladen inni.

Eksplosjonseske

| Elisabeth Brun Myren

En alternativ vertinnegave er morsomt, det kan bli mer personlig enn en bukett blomster eller en eske konfekt. Jeg har laget en eksplosjonseske med digistempel fra Time for Tea Designs. Denne søte jenta er et stempel som heter Winter Warmth. Denne gangen valgte jeg farger på stempel ut fra dekorpapiret jeg ønsket å bruke.

Ulike fargekombinasjoner

| Tina-Mari Dalsrud

Det er igjen tutorial tid og julen nærmer seg, mange er sikkert i gang med å lage julekort. Denne gangen blir det et digitalt stempel fra meg, med 3 ulike typer snø og 6 ulike røde kombinasjoner i copic sketch. Jeg har brukt stempeltrykket Winter Owls fra Little miss Muffet.

Dørskilt

| Anne Lise Johannessen

Denne gangen har jeg laget et dørskilt. Til det har jeg brukt et stempeltrykk fra Little Miss Muffet.

Pakkelapper med bilder fra Luna Girl (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Denne gangen fikk jeg utklippsarket Victorian Christmas digital collage sheet fra Luna Girl som jeg skulle bruke. Jeg printet dette i farger på ett tykt hvitt ark.

Vinterbakgrunn

| Rita Krogsund

I dag kan jeg vise dere et kort med motiv fra AnnesDigitalArt på etsy, Delivering Parcels. Jeg startet med å printe motivet ut på Color Copy 250g papir fra Staples, og fargela henne med Pro Markers fra Letraset. Så ble hun klippet nøye ut, jeg hadde en idé om å lage en scene der hun var ute å leverte sine pakker.

Lage bakgrunn med skyer

| Lena Johansen

Denne gangen her har jeg virkelig kost meg, igjen. Jeg fikk velge meg et digitalt stempel fra Stitchy Bear, og jeg valgte meg ut en herlig, herlig kar som kalles for Stupid Cupid. Stemplet er godt laget, med tykke gode strekker. Så jeg printet det ut på 200g Canson papir, og fant frem distressen min.

Kort med tag

| Anita Sæterdal

Det er ingen sak å lage fine kort, når en har så fine stempel å leke med. Jeg har nå brukt trykket '3 Faces of Eve' fra Stitchy Bear. Jeg må inrømme at jeg farget alle 3 (med promarkere) før jeg valgte hvilke jeg ville lage kort med.

Mokkabønner

| Lisbet Fagerli

Denne gang har jeg fått velge fritt blant alle digitale stemplene til Stitchy stamps. Valget mitt ble : Sunday School. Jeg valgte å dekorere en eske med Mokkabønner, en sjokolade som jeg tror må sies er min families favoritt. Jeg gjorde det enkelt ved rett og slett å lage ett hylster som jeg puttet esken inni. Endene på esken malte jeg hvite.

Christmas Ornament (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Denne gangen har vi kost med stempler fra Stitchy Bear. Jeg har brukt motivet Christmas Ornament 1 og laget to forskjellige kort.

Eske med håndtak

| Åse-May Hjelle

Da var det tid for et nytt DT- bidrag for Barnemix.no. Denne gangen valgte jeg denne karen, The Big One fra Stitchy Bear, og bestemte meg for å lage en eske.

Brettekort med tags

| Gunn Helene Udnæs

Jeg har laget et brettekort med lommer for tagsene. Tagsene er fra Vintagize. Jeg er usikker på hvilket papir jeg har brukt, men jeg tror at det er fra en blokk fra Vibeke Spigseth. Jeg har svertet alle kanter på kortet, og utenpå er det rådyr og snøkrystallborder fra en dies fra Memory Box. Snøkrystallene er fra en punch, og resten av diesene er ukjente :)

Kort med lukkemekanisme

| Elisabeth Brun Myren

Vinteren er like om hjørnet, og dermed også jula! Når mitt oppdrag denne gangen var å lage noe med denne søte jenta, 'New Jeans' fra Stitchy Bear Stamps og en tag fra Vintagize Digital Designs var tanken et litt "teenage winter" kort. Det tok noen runder i tenketanken for å løse dette! Resultatet ble å bruke tag'en som lukningsmekanisme på kortet.

Telyskort

| Tina-Mari Dalsrud

Da var det endelig min tur til å lage en tutorial igjen..! =) Denne gangen er det et telyskort som står for tur. Jeg har brukt stempeltrykket 'Love Seat' fra Stitchy Bear.

Mitt kort er laget med plass til 6 telys og litt plass på siden, her kan man gjøre som man selv vil, kanskje vil man feste en sjokolade, pynte en fyrstikkeske og legge ved eller plass til et gavekort! =) Jeg har derfor laget kortet ganske stort! Tenkte først å vise dere det ferdige resultatet da jeg liker å få se det først =)

Kort med lomme

| Lena Johansen

Denne gangen har jeg lyst til å vise dere et helt fantastisk stempel fra Dr.Digi. Han heter Videogame Vince og kommer til å bli brukt på mange kort her i huset. Kvaliteten på stemplet er også veldig godt. Sterke kraftige streker akkurat slik jeg liker det. Og ingen hakkete kanter. Så at det blir flere stempler på meg fra denne produsenten etter hvert er det ingen tvil om.

Herrekort

| Anita Sæterdal

Jeg tror vi alle kjenner ein eller annen dette stempelet passer til, jeg kjenner flere. Og det beste, det er mange kule herrestempel å finne hos Dr. Digi's.

Konvoluttkort til en gamer

| Marianne Iversen

Denne gangen fikk jeg kose meg med et digi stempel fra Dr.Digi’s House of Stamps som heter Videogame Vince. Jeg printet ut motivet på perfect coloring paper og begynte med å fargelegge motivet med copics. Siden jeg ville ha ganske mørk stol måtte jeg konsentrere meg mer om skyggeleggingen sånn at ikke alt gikk i ett, dermed valgte jeg å jobbe seksjon for seksjon.

Trekanteske

| Bibbi Strocka Nyheim

En søt liten trekanteske man kan lage i uante størrelser.... Denne er laget med digitalbilde fra French Kissed.

Sirkuskort

| Elisabeth Brun Myren

Mitt oppdrag denne gangen var å gjøre noe med denne karen, klovnen Biffo fra Dr. Digi. Dr. Digi er en super nettbutikk som har et stort utvalg morsomme digistempler, både ferdig fargelagte og svart/hvite som du kan fargelegge selv.

Kommode (Videotutorial)

| Anne Lise Johannessen


Dette er et litt annerledes prosjekt. Denne gangen kombinerer jeg materiale fra to forskjellige leverandører. Jeg startet med kuttefilen fra The Cutting Cafe. Filen jeg har brukt heter Dresser box template og jeg har brukt min Silhouette Cameo til å kutte den ut.

Brettekort

| Tina-Mari Dalsrud

Da var det min tur til å lage min første tutorial for Barnemix! Jeg har fått tildelt et utrolig stilig digitalt stempel fra Milk and Coffee som heter Madeline with Retro Outfit. Før jeg begynner på selve brette delen tenkte jeg å vise dere hvordan mitt kort ble ferdig pyntet. Kortet jeg skal vise dere i dag så jeg en tutorial på en gang for lenge siden, men har klart og rote vekk siden.

Kort i biter

| Marianne Iversen

Jeg er ny designer her for barnemix.no. =) Som mitt første prosjekt har lekt meg med et digi-stempel fra Polka Doodles. Stempelet heter Jogging Jane. Jeg har bare brukt deler av motivet, og selv det har jeg vært litt brutal og klippet motivet i stykke.

Dekorere et lerret (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Denne gangen har jeg lyst til å lage noe annet enn et kort. Jeg bestemte meg for å dekorere ett lerret. Jeg fant fram et lerret i 20 cm*20cm og grunnet det med hvit gesso. For å få struktur på brukte jeg en stensil fra Crafters Workshop og texture paste fra Ranger. Fargen sprayet jeg på med Heidi Swapp Color shine i fargene mint green og teal.

Digitale stempler

| Anne Lise Johannessen

Jeg har laget en liten artikkel om det å endre størrelse på digitale stempler og maskere flere sammen.

Trekkspillkort

| Åse-May Hjelle

Hei alle sammen, da var det tid for eit nytt Dt-innlegg. Denne gangen er det med motiv fra Make it Crafty.

Tags (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Denne gangen har jeg laget et sett med tager med utklippsark fra Mon Bonbon. Arket jeg har brukt heter 8 Vintage Children and their Pets Collage Sheet No. 2

Ulike hårfarger og øyefarger

| Rita Krogsund

Denne gangen har jeg brukt motivet 'Mermaid' fra Hannah Lynn Art'. Et nydelig digitalt motiv som er så gøy å fargelegge, jeg måtte lage 2 kort, og vise hvor forskjellig det kan bli med annen hårfarge eller øyenfarge.

Din egen lille bakgrunn

| Anne Lise Johannessen

Pga ferie og litt andre planer har jeg dessverre ikke fått laget noen tutorial denne gangen. Ikke har jeg laget noe kort heller - jeg har isteden tenkt å vise en enkel måte å lage en helt enkel bakgrunn på et stempeltrykk.

Ateliet-kort med post-it blokk

| Synnøve Bjelland

I dag har jeg lyst å vise dere hvordan jeg lager easel / atelièt-kort med plass til en post-it blokk. Jeg har laget utallige av disse og de pleier å bli veldig godt mottatt av de som får dem.

Skyggelegge et ansikt

| Rita Krogsund

Da er det min tur igjen, denne gangen er sponsoren Stitchy Bear Stamps og jeg har brukt denne flotte karen. Det passer til de fleste mannfolk og særlig i disse ferietider!

Jeg vil vise min måte å skyggelegge ansikt på, og hvilke farger jeg brukte.

Bursdagseske

| Åse-May Hjelle

Da var det tid for et nytt bidrag. Denne gangen fant jeg frem ei eske som jeg har hatt liggende lenge. Og siden min bror feirer rund dag dette året så passet det jo bra med dette motivet fra Stitchy Bear.

Lommekort

| Bibbi Strocka Nyheim

Et kort med en lomme innvendig enten for penger eller som her, en tag for å skrive en hilsen. Kortet er laget av kraftkartong med Maja Design papir og tags'en er fra Vectoria Designs.

Kort med innvendig lomme

| Anne Lise Johannessen

Månedens sponsor er The East Wind, og jeg har brukt motivet 'A Hipster Goddess Fashion with Long lace skirt with big eyes'.

Jeg har brukt min Silhouette Cameo og laget et kort med en innvendig lomme. Dette kan du også gjøre manuelt. Bruk det første bildet mitt som mal.

Korsett-kort

Jeg har alltid hatt lyst til å lage et korsett-kort så da en av temaene for månedens artikkel hos oss var å lage et sexy kort så fikk jeg muligheten :)

Månedens sponsor er The East Wind og jeg har fargelagt motivet Abby The Tap Girl.

Kort med søm

| Synnøve Bjelland

WHAT? Var det første jeg tenkte da jeg hørte om dette med å sy på papir med symaskin... Kan det gå an? JA, det KAN gå an :)

Nå er det ikke mange kort jeg lager UTEN å sy litt på :) Det er jo faktisk enklere å sy rette sømmer på papir, for det glir jo ikke og drar seg, gjør det ikke heller..

Grønt staffelikort

| Anita Olsen

Denne mnd har jeg hatt stempelet Aurora fra The East Wind.

Sirkelkort

| Rita Krogsund

Jul i Juni må jeg kalle dette som er et slags sirkelkort.

Jeg har valgt et motiv fra The East Wind: 'White christmas hyper kid' som jeg likte godt.

Lommebok-kort

| Bibbi Strocka Nyheim

En liten tutorial på et kvadratisk lommekort.

Fargelegge en bakgrunn

| Rita Krogsund

Denne gangen har jeg fått bruke denne søtnosen Toby in pot fra crafty sentiments. De har masse fine digistempler å velge i.

Holder til notatblokk (engelsk tutorial)

| Jane Bradshaw

Jane har vært gjestedesigner denne gangen. Siden hun er fra England (men bor for tiden i Saudi Arabia) har hun skrevet engelsk. Jeg velger å ikke oversette den. /

Jane has been guest designer. Since she's from England (but lives in Saudi Arabia) she writes English. I have chosen not to translate it so English speakers can read it.

Dekorere en eske (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Jeg har dekorert en eske. Bildene på esken kommer fra Karisa Graphic.

Utklippet motiv

| Rita Krogsund

Denne gangen er jeg så heldig å få bruke dette aktuelle og eviggrønne motivet fra Stichy Bear.

Lag en babysko

| Unni Vagstad Poosz

Her kan du se hvordan du lager en søt liten babysko. Den kan brukes både som en liten hilsen og som bordkort i f.eks. dåpen.

Silhouette Cameo

| Anne Lise Johannessen

Silhouette Cameo er en elektronisk kuttemaskin som kobles til pc via en standard USB-port. Maskinen gjør det enkelt å kutte ut din design og tekst! Programvaren Silhouette Studio følger med.

Pynt en eggekartong

| Anne Lise Johannessen

Jeg har pyntet en kartong med sjokolade-egg til påske :) Disse sjokolade-eggene er bare kjempegode!! Kanskje bra at de ikke er å få kjøpt hele året... ;)

Siden sponsoren vår denne gangen er Aurora Wings, har jeg brukt ett søtt stempelet derfra.

Pynt et påskeegg

| Bibbi Strocka Nyheim

Her ser dere hvordan jeg lager påskeeggene mine.

Dette egget har jeg grunnet med Gesso først og malt med rosa hobbymaling etterpå. Så dekorerer jeg med blingswirl, roser, bånd, blader og charms. Rundt kanten av egget limte jeg blingkjede.

Uglekort med pengelomme

Jeg har laget et lommebokkort. Hvordan jeg laget det kan du se her :)

Konfirmasjonskort med glitter

| Marthe Fjellseth Mathisen

Da er jeg tilbake med mitt andre bidrag til Barnemix og denne gangen har jeg laget et konfirmasjonskort med et digitalmotiv fra Aurora Wings.

Jeg viser dere hvordan man kan bruke glitter på det man lager.

Lage pynt av gips på egenhånd

| Sandra Klas

På scrappemessa som var i fjor høst fikk jeg øye på hvordan man lager pynt av gips selv. Har selvfølgelig handlet inn alt jeg trengte, men fikk ikke somlet meg til å gjøre det, før nå.

Bruk av flere mønsterark

| Anne Lise Johannessen

Jeg har laget et kort hvor jeg har brukt 4 ulike mønsterark og pyntet med perler. Her kan dere se hvordan jeg har gått fram for å lage kortet.

Kattekort (Videotutorial)

| Linda Heskestad

Jeg har laget et enkelt gratulasjonskort med et digi stempel fra Aurora Design. Stemplet heter Kitten in a teacup.

Det første jeg gjorde var å skrive ut stemplet på ark så jeg kunne bruke touch tusjene mine.

Sjokoladepose til påske

| Rita Krogsund

I dag vil jeg vise de nydelige påskebildene fra High Tea design.

Jeg har laget noen små poser i mønsterpapir som matcher motivene, de er enkle å lage. Her får du vite hvordan.

Å sy på et kort

| Anne Lise Johannessen

Etter at jeg begynte å lage kort har jeg endelig fått tatt i bruk symaskinen jeg kjøpte for mange år siden.

Pynte innsiden av kortet

Hei! I dag skal jeg vise dere hvordan man kan pynte innsiden av kortene man lager.

Bryllupskort

Jeg starter med ett litt stivt 12x12 ark som jeg deler i to. Den ene delen brettes midt på, så brettes den ene delen midt på en gang til - inn mot midten av kortet Den andre delen av 12x12 arket deles i to og skal pyntes. Denne limes på som forside.

Vintage bryllupskort

| Lena Johansen

Først vil jeg bare si tusen takk for at jeg får lov til og være med som gjestedesigner på denne fantastiske siden. Så håper jeg at jeg lever opp til oppgaven med å inspirere dere.

Jeg har en tendens til å lage enkle kort, med lite pynt. Forrige helg var jeg så heldig at jeg scrappet med Linda Hjemgård. Så nå har jeg lært meg noe jeg aldri har mestret før. Nemlig stilen vintage. Så derfor tenke jeg at jeg nå skal dele den med dere.

Lage et snøkort

| Anne Lise Johannessen

Selv om sola skinner for første gang på lenge, har jeg likevel laget et snøkort i dag. For å lage snø bruker jeg Opaque white fra Copics og en tannbørste.

Bruk av magic mesh

| Anne Lise Johannessen

Magic mesh er en slags bred nettingblonde som er selvklistrende. De finnes i mange forskjellige farger. Jeg er usikker på om det har vært så "trendy" å bruke det de siste årene - og jeg tror neppe du får tak i det i norske butikker, men på Ebay har de flere farger.

Scrappepult

| Anne Lise Johannessen

Lag en scrappepult av fyrstikkesker. Bruk den til å oppbevare småting i som f.eks. ringer, øredobber, binders, skruer osv. Her får du framgangsmåten på hvordan du skal lage den.

Krympeplast

| Anne Kristine Holt

Anne Kristine Holt har laget et flott kort hvor hun bla. bruker krympeplast. Hun viser steg-for-steg hvordan kortet lages.

Tilfeldig artikkel:

Den niende graven
: BOKOMTALE: Den niende graven av Stefan Ahnhem. Boka er kjøpt i bokhandel:

I et vinterkaldt Stockholm har Sveriges justisminister forsvunnet sporløst på den korte veien mellom Riksdagen og en ventende bil. Fabian Risk kalles inn for i hemmelighet å etterforske justisministerens forsvinning.

Dette er den andre boka i serien om Fabian Risk, men historien er lagt til tiden før den første boka. 

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.