Skip to main content

Adams matkasse

  • Anne Lise Johannessen

De siste årene har det kommet flere firmaer som leverer middagsingredienser rett på døren. De setter sammen menyen, og du får alle ingredienser og oppskrifter levert rett på døren. Forrige uke testet vi Adams orginale matkasse samt frukteske.

Uka før vi skulle få råvarene fikk vi vite hva middagsmenyen vår for neste uke skulle være:

  • Torskeform med squash og sitron med bulgursalat a la Italia
  • Vossakorv og svineknoke med rotmos og parmesanstekt gnocchi
  • Pestobakt lange med smakfull potetstappe og brokkoli (kun 5-dagerskassen)
  • Adams saftige kjøttpai med tomatskiver og maiskolber (kun 5-dagerskassen)
  • Lårbiff av kylling med baconsurret nykål, bakte nypoteter og persille- og parmesankrem


Mandags kveld rundt kl 18.40 ble eskene med mat og frukt levert på døra vår. Spente pakket vi opp varene.


Esken med matvarene var praktisk sortert i fire rom. Råvarene så veldig fine ut og ga inntrykk av god kvalitet. Sammen med maten fulgte et praktisk og oversiktelig oppskriftshefte. Oppskriftene hadde en enkel og trinnvis fremgangsmåte. Jeg likte veldig godt oversikten over råvarene og måten de hadde henvisning til oppskriftene på. I heftet var det også en oversikt over hvilken frukt som var med i fruktkassen.

Hvis jeg skulle savne noe så hadde det kanskje vært noen tips til oppskriftene om annet tilbehør som også kan passe. Og kanskje et lite ekstra tips til hva man kan lage med frukten.

Når det gjelder frukten så opplevde vi også her at det var kvalitet på produktene. Ananasen var kanskje ørlite umoden, men det var bare bra siden vi liker å spre frukten litt utover uka.

Servicen har vært bra. De har besvart forespørsler raskt. Adams har en nettside hvor abonnementet ditt håndteres. Der kan du lett bestille og avbestille. Oppskriftsheftet ditt ligger også på denne siden. Jeg skrev det ut for å lage oppskriftene, mens orginalene velger jeg å sette i en perm til evt senere bruk.


Vi er en familie på 4; 2 voksne, Mona Cecilie på 17 år og Anders på 13 år. Nedefor er det linker til de ulike middagene vi testet, og der kan du lese hva vi synes om rettene. Det skal sies at vi ikke engang visste på forhånd hvilke retter vi kom til å få - vanligvis kan man jo gå inn på forhånd og se menyen før man bestiller. Dessuten kan man velge mellom orignalkasse og barnekasse. Vi valgte den første, men det er mulig vi burde hatt barnekassen ;) Vi er nok også en forholdsvis kresen familie som ikke har vært vant til de helt store variasjonene i kosten. Terningkastene våre gjenspeiler nok noen ganger det - og det er på ingen måte Adams matkasse sin feil :)

Alt i alt synes jeg konseptet - og Adams matkasse er veldig bra. Det er veldig deilig å få råvarene levert og slippe å bruke tid på handling, og ikke minst tid på å tenke ut hva man skal ha hver dag

Når det gjelder det økonomiske så har jeg prøvd å regne litt på det. Jeg tror ikke det er mange hundrelappene som skiller i forhold til om man skulle tatt turen i butikken selv og kjøpt akkurat disse varene. Det er ut ifra lavprisbutikkene. Da hadde jeg ikke funnet alle varene i butikken og måttet rundt i flere butikker. Mulig jeg kunne funnet det meste samlet på Meny, men da hadde prisgapet antageligvis vært ned mot 0.

Tirsdag: Torskeform med squash og sitron med bulgursalat a la Italia

Onsdag: Vossakorv og svineknoke med rotmos og parmesanstekt gnocchi

Torsdag: Pestobakt lange med potetstappe og brokkoli

Fredag: Adams kjøttpai med tomatskiver og maiskolber

Lørdag: Lårbiff av kylling med baconsurret nykål, bakte nypoteter og persille- og parmesankrem

 

 

Dersom du vil prøve en ukesmeny fra Adams

- kan du trykke på logoen under. (BARNEMIX kommer som rabattkode)

Da får du 15 % rabatt på første bestilling, og en gratis fruktkasse på bestilling nr 2.

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene