Flora - 1000 brikker

  • Anne Lise Johannessen
: Puslespillet er mottatt for vurdering av Toy :

Dette puslespillet er av merket Cobble Hill. Det er første gang jeg pusler dette merket. Puslespillet har 1000 brikker. Selv om jeg foretrekker hund framfor katt, synes jeg dette motivet var helt nydelig. Brikkene var veldig spesielle, her er alle brikkene unike, så det er noen "rare" innimellom, og det er jo så gøy!
 
Ellers var brikkene tykke og holdt god kvalitet. Det er mange like farger her, noe som innimellom kan være en liten nøtt - men med litt bidrag fra hele familen kom vi til slutt i mål. Jeg likte motivet så godt at det nesten var synd og pakke sammen brikkene. Jeg kunne ha limt det, men man skal jo ha veggplass også...
 
Siden brikkene er så ulike, er det ulikt antall i ramma. I pakka ligger det med et bilde av motivet, så man slipper å ha boksen foran seg når man pusler. Det synes jeg er en stor fordel.
 

 

 

 

Utsnittsbilder:

    

Dette puslespillet distributeres i Norge av Toy. Dersom du vil ha mer informasjon om hvor du kan få kjøpt det, ta kontakt med distributør  på telefon: 48 11 88 78.

 
Navn: Flora
Merke:Cobble Hill
Antall brikker: 1000 (39 x 26 og 40 x 24 brikker brikker)
Størrelse: 68 x 49 cm

I denne perioden fikk jeg ikke puslet så hyppig, så da brukte jeg 8 dager på motivet. Det er også fint at det tar litt tid, så varer moroa lenger - blir nesten litt trist når man er ferdig ;)

 

 

 Dette spillet er levert fra Toy

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.

Tilfeldig artikkel:

Elsker deg død
: BOKOMTALE: Elsker deg død av Peter James. Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

I starten av boken er vi med Jody og Walt på skiferie på det franske vintersportsstedet Courchevel. Det snør tett og sikten er dårlig. Noe skjer og de to ektefellene kommer fra hverandre. Walt dukker heller ikke opp i løpet av kvelden, men Jody virker veldig uberørt. Snart skjønner vi at Jody ikke er den hun utgir seg for å være.

Dette er en kjempebra serie. Roy Grace virker som en flott etterforsker, og han løser alltid spennende saker. Det er ingen unntak i denne boka, som er nummer tolv i serien.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.