The game show- 1000 brikker

  • Anne Lise Johannessen
Puslespillet er kjøpt hos Norli

What if er en serie puslespill fra Ravnesburger hvor bildet på esken ikke stemmer med det man skal pusle. Det skjer ett eller annet, og det man skal pusle er det som skjer øyeblikket etter. Det synes jeg at er et artig konsept.

Dessverre er det litt vanskelig å få tak i disse puslespillene akkurat nå. Da jeg var innom min lokale Norli, fant jeg ett - så da måtte jeg jo kjøpe det :)

Dette er mitt andre puslespill fra Ravensburg, men det er flere år siden jeg puslet det forrige. Kvaliteten er det jo ingenting å si på. Tykke, perfekte brikker og flotte fine sterke farger på motivet. Artig motiv var deg også - så konklusjonen er at dette var en fin pusleopplevelse.

 

Flere bilder av mitt pusleri skal jeg ikke legge ut. Dette er jo et overraskelsespuslespill - og det er ikke noe moro for andre som skal pusle dette om jeg avslører for mye :)

Navn: The game show (nr 21)
Merke: Ravensburger
Brikker: 1000 (36 x 28)
Størrelse: 70x 50 cm

Jeg brukte 3 dager på dette puslespillet.

 

Tilfeldig artikkel:

Det å spille med barn……er ikke alltid så greit
Artikkelen er skrevet av Marianne Iversen

Først skal man finne et spill som barna vil spille, gjerne et de mestrer også. Fint om barna samtidig kan lære litt mens man spiller også. Endelig er spillet valgt, da gjenstår det bare at man som voksen som oftest skal kjede seg gjennom det, for det er bare å innse at spillet er for lett for voksne.

Men hva om det finnes spill som faktisk er omtrent like vanskelige for barn som for voksne? Hadde ikke det vært noe?

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.