The game show- 1000 brikker

  • Anne Lise Johannessen
Puslespillet er kjøpt hos Norli

What if er en serie puslespill fra Ravnesburger hvor bildet på esken ikke stemmer med det man skal pusle. Det skjer ett eller annet, og det man skal pusle er det som skjer øyeblikket etter. Det synes jeg at er et artig konsept.

Dessverre er det litt vanskelig å få tak i disse puslespillene akkurat nå. Da jeg var innom min lokale Norli, fant jeg ett - så da måtte jeg jo kjøpe det :)

Dette er mitt andre puslespill fra Ravensburg, men det er flere år siden jeg puslet det forrige. Kvaliteten er det jo ingenting å si på. Tykke, perfekte brikker og flotte fine sterke farger på motivet. Artig motiv var deg også - så konklusjonen er at dette var en fin pusleopplevelse.

 

Flere bilder av mitt pusleri skal jeg ikke legge ut. Dette er jo et overraskelsespuslespill - og det er ikke noe moro for andre som skal pusle dette om jeg avslører for mye :)

Navn: The game show (nr 21)
Merke: Ravensburger
Brikker: 1000 (36 x 28)
Størrelse: 70x 50 cm

Jeg brukte 3 dager på dette puslespillet.

 

Tilfeldig artikkel:

Oslo Noir
: BOKOMTALE: Oslo Noir av Aslak Nore. Leseeksemplar fra Aschehoug

To barneranere finner en pose ecstasy på en hjemme alene-fest på Oslo Vest. Like etter blir den ene av dem funnet død av en overdose. På Grünerløkka banker en latinamerikansk gangster opp lillesøsteren sin. 16 år gamle Ida knipser E for første gang. Og storebroren, vår mann Peter Wessel, kommer over en pose med narkotika han ikke vet hvor han skal gjøre av. Når posens eiere forstår at dopet er på avveie, må Peter ta noen vanskelige valg, han må vise hvem han.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.