Brunost, langrenn og lusekofte brettspill

  • Anne Lise Johannessen
Spillet er kjøpt hos Brettspill.no

I dette spillet får du - eller taper - poeng ettersom hvor typisk norsk du oppfører deg. Spillet inneholder 300 spørsmål som du skal svare ja eller nei på, og så gis det poeng etter hva du svarer.

Den som får flest poeng, vinner spillet - og oppfører seg mest som en typisk nordmann.

Vi som spilte var Mona, Adrian og meg. Adrian var den som ble mest typisk norsk. Vi synes at det var et morsomt spill - som også gir rom for diskusjoner rundt spørsmålene og svarene. Konseptet og reglene er veldig enkle og forstå, og man kan spille så lenge man vil - eller iallefall så lenge det er ubrukte spørsmål.

Passer like godt for familien som for vennegjengen - enten man har en rolig spilllekveld eller man er i selskap.

 

Tilfeldig artikkel:

Elsker deg død
: BOKOMTALE: Elsker deg død av Peter James. Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

I starten av boken er vi med Jody og Walt på skiferie på det franske vintersportsstedet Courchevel. Det snør tett og sikten er dårlig. Noe skjer og de to ektefellene kommer fra hverandre. Walt dukker heller ikke opp i løpet av kvelden, men Jody virker veldig uberørt. Snart skjønner vi at Jody ikke er den hun utgir seg for å være.

Dette er en kjempebra serie. Roy Grace virker som en flott etterforsker, og han løser alltid spennende saker. Det er ingen unntak i denne boka, som er nummer tolv i serien.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.