• Anne Lise Johannessen

Mitt stjernetegn

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Å lage kort med sitt eget stjernetegn, var faktisk mye morsommere enn jeg forventet. Og når jeg ser på motivet nå, så minnes jeg min mormor. Hun så definitivt ikke ut slik som jenta i motivet. Men hun satt slik med sauene i fjøsen, spesielt om våren.

Motivet som kommer fra Delicious Doodles, heter Zodiac, og er fargelagt med Copic denne gangen. Videoen som ligger ved, viser hele fargeleggingen. Jeg håper du har tid til å kikke på den.


Ark: Bazzil og Kaisercraft – Memory lane.
Stempel: Huldra designstudio HDS1808, Tim holts birds, og Joycraft City View.
Pynt: Prima blomster, ukjent knapper.


Copic farger:
Hud: E13, E11, E21, E00, E02, R20, R24
Kjole: B91, B95, B93, B91,
Vær: W7, W5, W3,W0, Svart Promarker, og Blender.
Hår: E59, E57, E55, E51


Teknikker:
Jeg fargela motivet med Copics, klipte det ut og monterte det på puter. Bak motivet har jeg brukt litt akvarellmaling for å skape ekstra dybde og skygge. Innsiden ble pyntet. Jeg var ikke helt fornøyd med fasongen på 'Hurra for deg', så jeg delte det i 2 deler og limte tekststemplet på fremsiden, og satte det på puter for å få dybde.

Se videoen her

Anbefalt hobbybok:

Strikk meg!

Å strikke til noen er en sann kjærlighetserklæring. Og det skal være gøy! Oppskriftene i denne boken er varierte og har spennende detaljer og vrier som man lett kan bli hektet på. Vanskelighetsgraden varierer fra helt enkle småplagg til litt større og mer utfordrende prosjekter. Felles for dem alle er at de har lettleste oppskrifter og lite avansert montering.

Strikk meg! byr på 70 oppskrifter på plagg til folk i alle aldre; baby, barn, ungdom, dame og herre.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.