• Anne Lise Johannessen

Mitt stjernetegn

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Å lage kort med sitt eget stjernetegn, var faktisk mye morsommere enn jeg forventet. Og når jeg ser på motivet nå, så minnes jeg min mormor. Hun så definitivt ikke ut slik som jenta i motivet. Men hun satt slik med sauene i fjøsen, spesielt om våren.

Motivet som kommer fra Delicious Doodles, heter Zodiac, og er fargelagt med Copic denne gangen. Videoen som ligger ved, viser hele fargeleggingen. Jeg håper du har tid til å kikke på den.


Ark: Bazzil og Kaisercraft – Memory lane.
Stempel: Huldra designstudio HDS1808, Tim holts birds, og Joycraft City View.
Pynt: Prima blomster, ukjent knapper.


Copic farger:
Hud: E13, E11, E21, E00, E02, R20, R24
Kjole: B91, B95, B93, B91,
Vær: W7, W5, W3,W0, Svart Promarker, og Blender.
Hår: E59, E57, E55, E51


Teknikker:
Jeg fargela motivet med Copics, klipte det ut og monterte det på puter. Bak motivet har jeg brukt litt akvarellmaling for å skape ekstra dybde og skygge. Innsiden ble pyntet. Jeg var ikke helt fornøyd med fasongen på 'Hurra for deg', så jeg delte det i 2 deler og limte tekststemplet på fremsiden, og satte det på puter for å få dybde.

Se videoen her

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.