• Linda Heskestad

Dekorere en eske (Videotutorial)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Jeg har dekorert en eske. Bildene på esken kommer fra Karisa Graphic.

Jeg startet med å male esken hvit og montere på hengsler.

Når jeg skal dekorere esker med lokk pleier jeg ofte å montere hengsler på lokkene, for når jeg er ferdig med å sette på ark, blonder o.l blir vanlige lokk som skal tres ned på esken vanskelige (umulige) å få på.

Etter at esken var malt med hvit Gesso monterte jeg på alle bakgrunnsarkene. Arkene kommer fra Graphic 45 Secret Garden 6*6 blokk. Alle kantene er svertet med Distres sink – Frayed Burlap. Det jeg gjorde nå var å lime på forskjellige blonder fra samlingen min og halvperler på snor som jeg også har liggende. Alle bildene jeg har brukt fra Karisa Graphic er svertet med distres sink – Frayed Burlap, før de er montert på grønne matter som også er svertet med samme Distress ink. Alle bildene er limt på med 3d limputer.

Nå var det bare å dekorere ferdig esken. Jeg har brukt bling swirl fra Prima, resin angel fra Prima, halvperler fra samlingen min, Pearl spray fra Wild Orchid Crafts, silkeblomster fra Tresure de Luxe, roseknupper fra Wild Orchid Crafts, heklet doily fra samlingen min, fugl fra Nille og sommerfugl punsj fra Martha Stewart.

Videotutorial av boksen ligger her

Ha en kreativ dag!

Karisa Graphic

Anbefalt hobbybok:

Strikk svenske mønster

Norden har en rik og fantastisk skatt av tradisjonelle flerfargemønster for strikking. Her viser den svenske strikkedesigneren Maja Karlsson fram 40 av de flotteste svenske mønstrene og forvandler dem med hjelp av pinner og garn til nye, vakre plagg.

Maja Karlsson har overført mønstrene i boken på 22 strikkeplagg av varierende vanskelighetsgrad – alt fra sokker og votter til gensere og lusekofter. La det vakre bildematerialet vekke strikkelysten, og slipp fantasien og skaperkraften løs! For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til at den kan få gå i glemmeboken.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.