• Linda Heskestad

Pakkelapper med bilder fra Luna Girl (Videotutorial)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gangen fikk jeg utklippsarket Victorian Christmas digital collage sheet fra Luna Girl som jeg skulle bruke. Jeg printet dette i farger på ett tykt hvitt ark.


Utstyrsliste:

Mønsterark: 6*6 Joyex novel fra Glitz
Dies: Tag & tie fra Tim Holtz
Punsjer: 1’’ sirkelpunsj og kantpunsj med snøstjerner fra Martha Stewart
Blekk: Distress ink – vintage photo og pumice stone. Versamark. Memento – Tuxedo black
Stempler: God jul og til/fra stempler
Annet: Tykt hvitt ark fra kontorbutikk
Svart embossingpulver fra Panduro
Brun tusj fra Zig
3D lim.
Osteklut
Tråd
Wink of Stella clear glitterpenn


Jeg startet med å klippe ut alle bildene/motivene. Så tok jeg en tusj og tegnet rundt kanten på alle motivene. Så stanset jeg ut hvite tagger med dien. Så kuttet jeg ut matter i mønsterark som passet oppå tagene. Så svertet jeg alle kantene på tagene og mønsterarkene. Nå limer jeg mønsterarkene oppå taggene.

Nå finner jeg fram ostekluten og klipper den i passe store biter som vil passe fint på tagen. Limer den fast med en stripe lim. Nå snur jeg tagen rundt og stempler til/fra på baksiden med svart blekk. Så snur jeg tagen tilbake igjen. Nå fester jeg 3D lim bak på motivet og limer det fast oppå ostekluten.

Jeg vil gjerne at det skal stå god jul på forsiden av tagen. Jeg stempler god jul med Versamark på den samme hvite arket. Så strør jeg over embossingpulver og smelter det med varmepistolen min. Sirkelen stanser jeg ut med en sirkelpunsj. Nå fester jeg 3D lim bak på teksten og limer på. Jeg vil ha noen snøstjerner på tagen min. For å få de i den rette størrelsen bruker jeg en kantpunsj når jeg punsjer de ut av hvitt papir. For å kunne feste tagen på en gave knyter jeg en tråd i hullet på tagen. Som en siste avslutning bruker jeg glitterpenn på snøstjernene og god jul teksten.

 

SE VIDEOTUTORIAL HER

 

Luna Girl

Anbefalt hobbybok:

Myk og fargerik filting i ull

Så utrolig mye fint man kan lage om man er litt kreativ og fingernem. Her er en ny spennende hobby som jeg aldri har forsøkt.

Denne boka om filting gir deg ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din.  Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.