• Linda Heskestad

Kort med motiv fra Aurora Wings (Videotutorial)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gangen fikk jeg motivet Whimsical Blueberry Sprite fra Aurora Wings. Jeg printet det i svart/hvitt på akvarell ark.

Fargelegging med Distress Markers:

Ansikt, armer og ben: Vintage photo og tattered rose i kinnene
Blader: Peeled paint.
Sko og blåbær: Chipped Sapphire
Lue og kjole: Faded jeans
Vinger: Stormy sky.

Utstyrsliste:

Dies: Simon Says Stamp – Stitched Squares, Quilt Square Cover-up – My Favorite Things
Blekk: Archival ink – Watering can
Ark: Mønsterark fra DCWV – The Tradewinds matstack
Annet: Tykt hvitt ark fra kontorbutikk. Akvarell ark. Svart tusj fra Zig. Vannpensel. 3D lim. ATG. Lim. Saks. Mini Scor Board.

Jeg startet med å fargelegge motivet med Distress tusjer og vannpensel. . Så klipper jeg ut motivet og tegner rundt kanten med svart tusj. Jeg fester 3D puter bak på motviet og legger det til side.

Nå begynner jeg å lage selve basen til kortet. Jeg lager den av hvit kartong i størrelse 4’’ * 8 ‘’, og scorer på midten. Nå begynner jeg å dekorere innsiden. Jeg stanser ut to matter i mønsterark og to matter i hvit kartong. Disse limes inni kortet.

Nå er det på tide å dekorere forsiden av kortet. Jeg stanser ut den samme dien fem gagner. En gang i hvit kartong og fire ganger i forskjellige mønsterark. Først limer jeg den hvite utstansede rammen fast på kortet. Så begynner jobben med å finne de riktige delene å lime inni alle rommene. Når alle delene er på plass limer jeg på motivet.


Video:
https://www.youtube.com/watch?v=SCbmi1lS5r8

 


Aurora Wings

Anbefalt hobbybok:

Strikkepoesi

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter, teppe og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.