• Linda Heskestad

Kort med motiv fra Aurora Wings (Videotutorial)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gangen fikk jeg motivet Whimsical Blueberry Sprite fra Aurora Wings. Jeg printet det i svart/hvitt på akvarell ark.

Fargelegging med Distress Markers:

Ansikt, armer og ben: Vintage photo og tattered rose i kinnene
Blader: Peeled paint.
Sko og blåbær: Chipped Sapphire
Lue og kjole: Faded jeans
Vinger: Stormy sky.

Utstyrsliste:

Dies: Simon Says Stamp – Stitched Squares, Quilt Square Cover-up – My Favorite Things
Blekk: Archival ink – Watering can
Ark: Mønsterark fra DCWV – The Tradewinds matstack
Annet: Tykt hvitt ark fra kontorbutikk. Akvarell ark. Svart tusj fra Zig. Vannpensel. 3D lim. ATG. Lim. Saks. Mini Scor Board.

Jeg startet med å fargelegge motivet med Distress tusjer og vannpensel. . Så klipper jeg ut motivet og tegner rundt kanten med svart tusj. Jeg fester 3D puter bak på motviet og legger det til side.

Nå begynner jeg å lage selve basen til kortet. Jeg lager den av hvit kartong i størrelse 4’’ * 8 ‘’, og scorer på midten. Nå begynner jeg å dekorere innsiden. Jeg stanser ut to matter i mønsterark og to matter i hvit kartong. Disse limes inni kortet.

Nå er det på tide å dekorere forsiden av kortet. Jeg stanser ut den samme dien fem gagner. En gang i hvit kartong og fire ganger i forskjellige mønsterark. Først limer jeg den hvite utstansede rammen fast på kortet. Så begynner jobben med å finne de riktige delene å lime inni alle rommene. Når alle delene er på plass limer jeg på motivet.


Video:
https://www.youtube.com/watch?v=SCbmi1lS5r8

 


Aurora Wings

Anbefalt hobbybok:

Myk og fargerik filting i ull

Så utrolig mye fint man kan lage om man er litt kreativ og fingernem. Her er en ny spennende hobby som jeg aldri har forsøkt.

Denne boka om filting gir deg ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din.  Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.