• Hanne Bjørnson Visdal

Brettekort med motiv fra Doctor Digi (Videotutorial)

Første gangen jeg så denne mannen fra Doctor Digi, tenkte jeg at dette måtte jo bli til et flott herrekort. Jeg liker veldig godt å lage videoer, så da ville jeg lage min første fargeleggingsvideo. Selv liker jeg best å jobbe med vannbaserte produkter og jeg er veldig glad i produktene fra Tim Holtz og Distress.


Fargene jeg har brukt er Tattered rose, Worn lipstick, Scattered straw, Dusty concord, Faded jeans, Black soot, Vintage photo, Walnut stain , Fired brick, Peeled paint, Stormy sky. Dette er reinkerfarger som jeg drypper på akryllkloss for så å dra utover med vannpensel. Papiret jeg jobber med er Canson sitt "Montval" akvarellpapir. Jeg liker godt å jobbe med det da det tar til seg mye vann før det faller fra hverandre og er enkel å blende farger med.

 


Dressbasen er die-kuttet med X-Cut sin "suit card"-diessett. Mønsterarket er også fra Tim Holtz og er fra mønsterpapirblokka som heter "Dapper".
Stempel fra Kort og godt "M-240" som er stemplet med Archival ink "jet black".
Jeg brukte mitt Stampoholicbrett for å stemple så jeg fikk stemplet to ganger. Det er litt vanskelig å stemple godt på akvarellpapiret.

 

Videotutorial:
https://www.youtube.com/watch?v=nxQEajQHuaY&feature=youtu.beMed dette ønskes en kreativ dag videre

Mange klemmer fra Hanne

 

Doctor Digi

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.