• Anita Sæterdal

Pynt på veggen

Prosjektet mitt denne gangen er et skilt, eller pynt til å ha på veggen. Stempelet heiter Little Scotty Dog og kommer fra All Dressed Up.

Jeg er så heldig jeg kjenner en hund som ser omtrent slik ut,så jeg laget et lite skilt til henne. Stempelet er fargelagt med Promarker (ikke Copic som jeg sier på filmen), scannet inn og skrevet ut på fotopapir. Bakgrunnen er laget etter en oppskrift jeg fant i Ett Trykk nr 4 2009.
 
I videoen viser jeg hvordan jeg går frem, fra å ha en hvit planke, til ferdig resultat. Jeg håper den faller i smak. 
 
 
 
 
Alle blomstene er hjemmelaget, papiret som er brukt er rester. Og glitteret er noe Dimond Dust og resten pynt til lysfat funnet på Europris. Sticles heter Pink Taffeta. Jeg har brukt litt hamp, sirkeldies fra Nellie Snellen, og alfabet fra X-cut.
 

Her kan du se videoen

 

 

All Dressed Up

Anbefalt hobbybok:

Kosejakker du strikker selv

Strikk deg en jakke som passer til alt og alle anledninger. I denne boken får du oppskriften på trendy og tidløse jakker og ponchoer du kan strikke selv. Her er den oversized jakka du bor i innendørs om vinteren og utendørs på vakre sommerkvelder. Her er korte jakker, lange jakker, chunky og finslige jakker. Her er etnoponchoen, krype-inn-i-vesten og slenge-på-seg-kåpen som det svinger av. Her er jakker som passer for deg som aldri har strikket før, og for deg som har løst gåten med strikkepinnene.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.