• Rita Krogsund

Lag din egen gavepose

Hei, min tur igjen til å lage en tutorial, og jeg skal lage en gavepose med et nydelig vintermotiv fra Lemon Shortbread Det er så mange fine motiv i denne Etsy butikken, supre å fargelegge.

Det første jeg gjorde var å printe ut motivet på Promarkervennlig papir i ca 15x20 cm, og fargelegge med ProMarkers.

Etterpå fant jeg et 30x30 cm motivark og brettet det 7,6 cm fra hver side og foldet sidene inn mot midten. Så brettet jeg en kant i den ene enden på ca 4 cm. Skjøten bak dekorerte jeg med en utstanset hvit papir-remse. Så åpnet jeg bretten på 4 cm og presset ned mot midten slik at sidesømmen havnet på linje med åpningen. Videre brettet jeg igjen «flappene» mot hverandre og limte på et stykke tilpasset hvit kartong, dette er nå bunnen.

Jeg ville lage litt vinterstemning også, så jeg klippet til litt mer hvit kartong til fronten som jeg pyntet med glitter lim til snø.

Så var det bare å punche ut 4 hull i toppen og tre i et par matchende bånd til håndtak.

 

Denne gaveposen passer supert til f.eks. en flaske vin, eller et par body lotion, jeg skal iallfall bruke den til en god venninne.

Farger jeg har brukt:
Hud: Blush, Sunkissed Pink, Coral, Pink Rose
Hår/Øyne: Vanilla, Cinnamon, Cocoa, Umber
Jakke/Sløyfe: Red, Poppy, Cardinal Red
Lue: Lime Green, Pear Green, Olive Green
Pakke: Sandstone. Cinnamon


Takk for meg for denne gang, og til Hverdagsnett som jeg får så mange flotte digis å fargelegge.

 

Lemon Shortbread

Anbefalt hobbybok:

Strikk til alle tider

Mange fine plagg for liten og stor.

En vakker strikkebok med inspirasjon fra drakttradisjoner og folklore fra hele Norge. Helle Siggerud er kjent for de figurnære plaggene sine, klassiske og tidløse med gode snitt og fine detaljer. Boken har flest plagg til kvinner, men det er også flotte design til herre og barn – og til hund! Strikk plagg fra den landsdelen du har tilknytning til, eller bare la deg inspirere av det du synes er vakrest.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.