• Rita Krogsund

Lag din egen gavepose

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hei, min tur igjen til å lage en tutorial, og jeg skal lage en gavepose med et nydelig vintermotiv fra Lemon Shortbread Det er så mange fine motiv i denne Etsy butikken, supre å fargelegge.

Det første jeg gjorde var å printe ut motivet på Promarkervennlig papir i ca 15x20 cm, og fargelegge med ProMarkers.

Etterpå fant jeg et 30x30 cm motivark og brettet det 7,6 cm fra hver side og foldet sidene inn mot midten. Så brettet jeg en kant i den ene enden på ca 4 cm. Skjøten bak dekorerte jeg med en utstanset hvit papir-remse. Så åpnet jeg bretten på 4 cm og presset ned mot midten slik at sidesømmen havnet på linje med åpningen. Videre brettet jeg igjen «flappene» mot hverandre og limte på et stykke tilpasset hvit kartong, dette er nå bunnen.

Jeg ville lage litt vinterstemning også, så jeg klippet til litt mer hvit kartong til fronten som jeg pyntet med glitter lim til snø.

Så var det bare å punche ut 4 hull i toppen og tre i et par matchende bånd til håndtak.

 

Denne gaveposen passer supert til f.eks. en flaske vin, eller et par body lotion, jeg skal iallfall bruke den til en god venninne.

Farger jeg har brukt:
Hud: Blush, Sunkissed Pink, Coral, Pink Rose
Hår/Øyne: Vanilla, Cinnamon, Cocoa, Umber
Jakke/Sløyfe: Red, Poppy, Cardinal Red
Lue: Lime Green, Pear Green, Olive Green
Pakke: Sandstone. Cinnamon


Takk for meg for denne gang, og til Hverdagsnett som jeg får så mange flotte digis å fargelegge.

 

Lemon Shortbread

Anbefalt hobbybok:

Jorids småstrikk

Når barn legger sin elsk på noe spesielt vil de gjerne ha samme motiv på alt de har – og kan rett og slett ikke få nok! Jorids småstrikk inneholder oppskrifter på 45 votter og vanter, luer, sokker og leggvarmere, til både gutter og jenter.

Hvis du ikke finner det motivet ditt barn liker best, har du nå sjansen til å designe ditt eget. Bak i boka er det nemlig flere tomme diagrammer der du kan tegne inn ditt spesielle design, og strikke helt unike ting andre garantert ikke har. Bare fantasien setter grenser!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.