• Winnie A. Ludvigsen

Black Ice-teknikk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da var det min tur til å “Lage” tutorial igjen. Temaet var sølv........ Og da måtte jeg I tenkeboksen. Motivet er fra Doctor Digi House of Stamps.

Det tok litt tid å finne ut hva jeg skulle lage, men jeg  kom over en video på you tube med en teknikk kalt “ Black Ice “ og tenkte at det må bli noe slikt jeg skulle lage. Selvfølgelig kan jeg ikke ta cred for det, men her er min versjon av "Black Ice"- teknikken.

Jeg starter med en kartong i sølv. Her har jeg valgt å bruke sølvkartong med struktur. Så tar jeg Archival ink “ Jet Black “ og stryker ned langs kartongen slik at den blir dekket helt og tørker det med en Heat it-tool.

Deretter fortsetter jeg med Distress Embossing ink og gjør det samme engang til (uten å tørke), jeg strør over clear embossingpulver og embosser med heat it-tool, da ser det slik ut.


Tross flere forsøk fikk jeg det ikke helt til slik jeg gjerne ville, og tenkte at det må litt farge inn. Jeg husket at jeg så en Youtube-video med alcohol ink på Yopo papir. Jeg tenkte aha, montro om jeg kan bruke alcohol ink på sølv da? Ja, hva annet var det å gjøre enn å prøve? Jeg fant ett annet sølvark med struktur og satte igang 😊

Først heldte jeg Alcohol Blending solution på sølvkartongen og deretter Alcohol ink I forskjellige farger. Jeg brukte 2 farger; Cloud Blue og Raspberry. Igjen brukte jeg Heat it-tool og tørket det. Slik kom det da til å se ut. Deretter var det å montere kortet og pynte det, før jeg begynte å lete etter blomster som passet til. Selvfølgelig hadde jeg ikke det, så da ble det å bruke alcohol ink og blendingsolution på den største blomsten også og da falt det hele på plass.

 

Og slik ble da kortet:Doctor Digi

Anbefalt hobbybok:

Hekta på hullstrikk

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler.

Lær deg teknikkene og finn dine favoritter. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.