• Rita Krogsund

Art Journals

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hei igjen, da er det min tur til en tutorial, oppgaven var å lage noe annet enn et kort, så da tenkte jeg å pimpe opp en av mine art journals. Denne gangen er motivet fra The Paper Shelter og de har tonnevis med nydelige digis, paper packs, tags og mye moro digitalt, her er det lett å bli fristet.

Motivet jeg har brukt denne gangen heter «wrapped in Cotton wool» og er et sjarmerende og søtt bilde spesielt til katte-mennesker, du finner det her.

 

Jeg startet selvfølgelig med å fargelegge motivet, på akvarellpapir fordi jeg ville bruke mine nyinnkjøpte Lyra akvarelltusjer. Her tegnet jeg med tusj rett på papiret og dro fargen ut med en vann-pensel. Jeg brukte flere lag for å skape dybde og skygger i motivet. Og når jeg først var i gang så lagde jeg 2 stk, greit å kunne velge. Jeg gikk for den med lyst hår - og så fant jeg litt papir og stæsj som matchet motivet.

Neste steg var å grunne forsiden og der brukte jeg Gesso og klinte på til jeg var fornøyd med struktur og dekning. Når dette var tørt så limte jeg på papir og annet stæsj til jeg var fornøyd.

 

Og her startet en ny idé å ta form- og plutselig hadde alt fått en fin, hvit farge, akrylmaling og Gesso denne gangen. Jeg limte på noen selvlagde blomster og en hamptråd, og jeg synes det ble så bra, nå var det bare å montere på motivet og så er boka ferdig.

Til slutt vil jeg si at i mixed media er alt lov, bruk hva du har, det er lett å sette eget preg og bli skikkelig personlig med f.eks. en gave.  Og dersom noe går galt er det bare å fortsette til du er fornøyd.

Takk for meg for denne gang, og takk til Hverdagsnett og Anne-Lise som gjør en fantastisk jobb med denne siden. Tusen takk.

 

 

Anbefalte krimbøker:

Pasienten (Trude Teige)

En krimroman om de katastrofale følgene det kan få når mennesker ikke blir behandlet med respekt og verdighet.

I boka møter du en psykiatrisk pasient på Dikemark som kalte seg Krøsus og har vært pasient i over 50 år.  «De dreper pasienter her», er det siste han hvisker før han dør i 1993. En av de få som snakket med Krøsus, var lille Julia. Julia som i 2002 er 18 år, forsvinner sporløst fra Enden, en liten bygd på Sunnmøre. Etter mange år kaster et drap nytt lys over både Julias forsvinning og det som foregikk på et nervesanatorium på Julias hjemsted.

Når Kajsa Coren får en privat forespørsel om å undersøke hva som kan ha skjedd med Julia, bringer det henne rett inn i drapsetterforskningen. Et ukjent Munch-maleri og psykiatrisk forskning spiller uventet sentrale roller.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.