• Anita Sæterdal

Blomster av restepapir

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


Det er ikke til å komme vekk i fra, KennyK har mange av mine favorittstempel, og disse steampunk-damene er skikkelig knalltøffe. Mitt motiv er fargelagt med Promarker og copics. Her har jeg brukt motivet Velocitia.

Jeg har kost meg med å lage blomster av restepapir i det siste, og siden det er såpass i vinden for tiden ønsker jeg å vise frem en av måtene jeg gjør det på.

Jeg begynner med å skjære ut blomster med en dies eller en punch, denne gang har jeg brukt en rosedies fra SpellBinders, men den er noen år gammel, så jeg vet ikke om den er i handel fremdeles. Det spiller egentlig ingen rolle hvilke dies/punch du bruker, men det bør ikke være for stor avstand i størrelse på blomsterbladene, og så har jeg erfart at de som har 5 blader er lettere å arbeide med en de som har 6. Et siste tips, prøv å få mye luft mellom de ulike lagene på blomsten, og gjerne knip/jobb litt med de ulike bladene, for å skape mer liv i den.

Jeg startet med dette:


Det første jeg gjorde var å forme blomstene med en kule, eller i mitt tillfelle, korken på en gelroller.


Så fikk alle et strøk kobberfarge


Og litt lilla sparkel, fra kanten og inn


Så begynte jeg å montere


Jeg fant en liten rondell, som jeg limte i midten


Denne fylte jeg med lim og glitter


Slik ser blomsten ut på kortet


Jeg pynter alle kortene mine på innsiden også.


Da håper jeg du har fått litt lyst å prøve å lage blomstrer selv, og ikke minst ta en titt innom KennyK sin nettbutikk, den er virkelig verdt et besøk.

Materialer:
Bazzil, Kaiser Kraft – Mademoiselle, Santoro – Adrift, Tannjul , perler og blomsterhamp– ukjent, blomster, serviettog fjær –Panduro, Figur og Rose, hjemmelaget.

Maling og glitter: Prima og stampendous.

Farger på motiv.
Hud: Copic E13,E11,E21,E00 +E20
Vinger: Copic YG99, YG97, YG95, YG93
Lilla:Promarker, Aubergine, Plum Preserve (L), Plum og Mulbery, Fuchsia Pink.
Detaljer: Cool gray 1-5
Brun: Burnt sienna, Cinnamon, Tan og Putty

 

 

KennyK

Anbefalt hobbybok:

Heilt spesiell - sy barnas favorittplagg

Så gøy å kunne sy og sine egne klær! Her finner du over 35 fine oppskrifter på plagg til både babyer og større barn. Størrelsene er fra 50 til 140 cm.

Hver oppskrift følges av en enkel og god forklaring. Kristin Thorsnes har også laget en instruktiv syskole med bilder og trinn-for-trinn-forklaringer. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang. Mønsterark i full størrelse medfølger.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.