• Gro Hansen

Monokromt i brunt

Utfordringen som DT denne gangen var å lage et kort eller lignende med et Digi stempel fra Lacy Sunshine som heter Atum Wind Rory i Monochromatic.

Jeg printet ut stempelet på PCP og fant frem alle mine Copic’s i E-gruppen, plukket ut de jeg kunne tenke meg å bruke og begynte med å lage en fargepalett med disse. Jeg fant så ut hvilke jeg ville bruke. Så begynte jeg å fargelegge motivet, men ble ikke helt fornøyd med fargevalget der. Jeg begynte på nytt med andre farger innen E-gruppen, en kombinasjon jeg hadde brukt på et monokromt kort tidligere som jeg syntes ble fint, så nå ble jeg veldig fornøyd.

Jeg klippet ut bildet og svertet kanten med Distress Ink – Vintage photo. Så var det å finne frem de arkene man vil bruke. Som vanlig tar dette lang tid, da det er masse fint og mye å velge i. Jeg fant ut at jeg ville ha en kortstamme i Kraft utførsel som passer veldig bra til det ferdige motivet. De andre arkene fant jeg i blokken fra Maja Design.

Så kuttet jeg ut en ramme av Spellbinders Nestabilities og brukte også innsiden til å ha et mønsterark, hvor jeg limte det ferdig fargede motivet på. Svertet alle kanter av arkene med Distress Ink. – Vintage photo.

Her er kortet ferdig montert og pyntet.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet.

Fargene jeg har brukt er:

Hud: E50, 51, 53, 55
Hår: E40, 43, 44
Øyne: E51, 53, 55
Sko: E41, 43, 44
Bukse, Blader, Lue: E50, 51, 53, 55
Genser: E40, 41, 43
Stubbe: E40, 41, 43, 44

 

Mønsterark: Maja Design – Julen er her. + Joy Craft’s 300 gr kraftkartong

Dies: Spellbinders Nestabilities – Decorative Label 8, nr. 2

Pynt: Div. som jeg ikke kjenner leverandør. Perler fra Papirdesign og Doily fra Melissa Frances.

Stempel: Hurra for deg! fra Norsk Stempelblad AS, 31B

 

 

- Gro H. -

 

Lacy Sunshine

Anbefalt hobbybok:

Krotekofter

Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Resultatet er en inspirerende bok for både strikkeentusiaster og kulturhistorisk interesserte!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.