• Gro Hansen

Monokromt i brunt

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Utfordringen som DT denne gangen var å lage et kort eller lignende med et Digi stempel fra Lacy Sunshine som heter Atum Wind Rory i Monochromatic.

Jeg printet ut stempelet på PCP og fant frem alle mine Copic’s i E-gruppen, plukket ut de jeg kunne tenke meg å bruke og begynte med å lage en fargepalett med disse. Jeg fant så ut hvilke jeg ville bruke. Så begynte jeg å fargelegge motivet, men ble ikke helt fornøyd med fargevalget der. Jeg begynte på nytt med andre farger innen E-gruppen, en kombinasjon jeg hadde brukt på et monokromt kort tidligere som jeg syntes ble fint, så nå ble jeg veldig fornøyd.

Jeg klippet ut bildet og svertet kanten med Distress Ink – Vintage photo. Så var det å finne frem de arkene man vil bruke. Som vanlig tar dette lang tid, da det er masse fint og mye å velge i. Jeg fant ut at jeg ville ha en kortstamme i Kraft utførsel som passer veldig bra til det ferdige motivet. De andre arkene fant jeg i blokken fra Maja Design.

Så kuttet jeg ut en ramme av Spellbinders Nestabilities og brukte også innsiden til å ha et mønsterark, hvor jeg limte det ferdig fargede motivet på. Svertet alle kanter av arkene med Distress Ink. – Vintage photo.

Her er kortet ferdig montert og pyntet.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet.

Fargene jeg har brukt er:

Hud: E50, 51, 53, 55
Hår: E40, 43, 44
Øyne: E51, 53, 55
Sko: E41, 43, 44
Bukse, Blader, Lue: E50, 51, 53, 55
Genser: E40, 41, 43
Stubbe: E40, 41, 43, 44

 

Mønsterark: Maja Design – Julen er her. + Joy Craft’s 300 gr kraftkartong

Dies: Spellbinders Nestabilities – Decorative Label 8, nr. 2

Pynt: Div. som jeg ikke kjenner leverandør. Perler fra Papirdesign og Doily fra Melissa Frances.

Stempel: Hurra for deg! fra Norsk Stempelblad AS, 31B

 

 

- Gro H. -

 

Lacy Sunshine

Anbefalt hobbybok:

Strikkedagbok

Hold orden på dine strikkeprosjekter! Du kan lime inn bilder og skrive notater om hvert prosjekt - noe som er veldig morsomt å kunne se tilbake på. Boka har også fine lister som gir deg en flott oversikt over alle pinner og utstyr du har slik at du ikke behøver lure på om du har riktig pinne til neste prosjekt :) Boka er enkel å putte ned i strikkeveska slik at du har den med deg overalt.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.