• Belinda Hammersdal

Lollipopkort

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne måneden er vi heldige og får leke oss med motiver fra Aurora Wings. I Etsyshoppen finner du denne nydelige digien som heter Daphne Sprite og mange flere nydelige motiver. Tema denne gangen var rett og slett «Say it with flowers», og da visste jeg med en gang at jeg ville lage et lollipopkort. Disse er dekorative, lette å lage og passer svært godt å gi bort sammen med blomster.

Jeg vil vise dere hvordan jeg får en horisontal dies til å passe rundt en sirkel. Dette kan kanskje få deg til å se litt nytt på disse nydelige kantdiesene. Jeg klipper vekk ganske mye av festekanten.


Rundt motivet og langs ytterkanten på kortet har jeg limt på bånd. Jeg hadde ikke sugerør som passet godt nok i farge så jeg limte sammen tre tynne stenger i bambus. Dette fungerer vel så greit.


Her ser du bedre hvordan borden med sommerfugler er festet rundt motivet.Sommerfuglene står litt opp og det liker jeg veldig godt.


Nydelige Daphne Sprite er fargelagt med Copics. Denne gangen har jeg prøvd å lage litt bakgrunn også.


Sløyfer er alltid lekkert å pynte disse kortene med.Har laget sløyfer av smalt bånd og limt perlebånd for mer effekt.


Jeg håper du finner litt inspirasjon i lollipopkortet mitt. Kos deg med scrappingen!

Klem fra DT Belinda

Tags: Aurora Wings

Anbefalte krimbøker:

Lewisbrikkene

Endelig er den tredje og avsluttende boken i "Lewis-triologien" om Fin Macleod ute i butikkhyllene. De to første bøkene; Svarthuset og Lewismannen fikk begge veldig gode kritikker og terningkast 6 i en rekke norske aviser. Mange har store forventninger til den tredje boka.

Fin Macleod, nå sikkerhetssjef for en privat eiendom på Isle of Lewis, får i oppdrag å etterforske en bølge av ulovlig jakt på øya. Under etterforskningen gjenforenes Fin med Whistler Macaskill, en lokal krypskytter som var hans bestevenn i tenårene. Whistler har lenge båret på en hemmelighet, og når gjenforeningen plutselig tar en mørk, voldsom vending, innser Fin at sannheten vil være ødeleggende for øya.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.