• Anne-Elisabeth Helland Knappskog

Bryllupskort

Jeg starter med ett litt stivt 12x12 ark som jeg deler i to. Den ene delen brettes midt på, så brettes den ene delen midt på en gang til - inn mot midten av kortet Den andre delen av 12x12 arket deles i to og skal pyntes. Denne limes på som forside.

Jeg legger kortet med bretten fra meg og den delen som jeg brettet i to opp. Jeg pyntet så innsiden med mønsterark. Innsiden på brettearket pyntetet jeg med to paneler med mønsterark slik at delen kan brettes. På skrivefeltet har jeg brukt en dies fra Spellbinders.

Etterpå pyntet jeg den delen som skal være forside. Jeg limte den på den nederste delen av kortet som jeg brettet inn mot midten Lim tok jeg kun på den nederste delen og la så forsiden kant-i-kant helt nederst sammen med delen med lim på.

Her er bilde av forsiden av bryllupskortet. Jeg har brukt dette nydelige Digitale motivet fra LULU Design Art som selges digitale klippeark.


Jeg håper at dere skjønner forklaringen min Det er første gang jeg har prøvd meg på en tutorial.

 

Klem fra Anne-Elisabeth (Gjestedesigner på Barnemix i mars)

Lulu Design Art

Anbefalt hobbybok:

Heilt spesiell - sy barnas favorittplagg

Så gøy å kunne sy og sine egne klær! Her finner du over 35 fine oppskrifter på plagg til både babyer og større barn. Størrelsene er fra 50 til 140 cm.

Hver oppskrift følges av en enkel og god forklaring. Kristin Thorsnes har også laget en instruktiv syskole med bilder og trinn-for-trinn-forklaringer. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang. Mønsterark i full størrelse medfølger.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.