• Marthe Fjellseth Mathisen

Konfirmasjonskort med glitter

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da er jeg tilbake med mitt andre bidrag til Barnemix og denne gangen har jeg laget et konfirmasjonskort med et digitalmotiv fra Aurora Wings. Jeg viser dere hvordan man kan bruke glitter på det man lager.

Som vanlig øver jeg på å fargelegge med Copics - og denne gangen har jeg brukt disse fargene:

Hud: E0000, 000, 00 og E11
Hår: E23, 25 og 27
Øyelokk: B24, 26 og 29
Lepper: R27 og 29
Bakgrunn: B000
Gule stjerner: Y32 og 35
Lilla stjerner: BV02 og 04

Jeg fant en mal i Januars "Et Trykk" (kortmagasin) på noe de kaller Brett og Smett kort så jeg fikk lyst til å prøve det.

Jeg begynte med å brette mørk lilla Bazzill kartong som jeg pyntet med mønsterark fra Best Creation Inc – Basic Glitter Paper. På innsiden har jeg festet et skrivefelt og stemplet tekst og drodler som pynt.

På utsiden i hjørnene har jeg pyntet med blomst, stjerne og bling. På delen som lukker kortet igjen har jeg brukt en dies som jeg har delt i to og pyntet med bling. Jeg har også stemplet til konfirmanten på den delen for å vise hvem kortet er til.

Til slutt har jeg pyntet mitt fargelagte motiv på stjernene, leppene og øyelokket med glitter.


Til det trenger du et ferdig fargelagt motiv og en flaske med glitterlim, jeg bruker Star Dust.


Det er som sagt tidligere mange måter å gjøre det kreative på så også denne gangen har jeg valgt en av dem.

Jeg pleier å bruke glitterlim på blomster og annen pynt eller på kantene av kortet. Det er som jeg alltid sier kun fantasien som setter grenser. Noe jeg har lært i scrapping-verdenen er at det finnes ingen fasitsvar og det er jo det som gjør det så ekstra gøy. Her ser du det ferdige kortet mitt.

 

Håper du ble inspirert og får lyst til å prøve selv.

Besøk sponsoren vår

Aurora Wings

Anbefalt hobbybok:

Strikk svenske mønster

Norden har en rik og fantastisk skatt av tradisjonelle flerfargemønster for strikking. Her viser den svenske strikkedesigneren Maja Karlsson fram 40 av de flotteste svenske mønstrene og forvandler dem med hjelp av pinner og garn til nye, vakre plagg.

Maja Karlsson har overført mønstrene i boken på 22 strikkeplagg av varierende vanskelighetsgrad – alt fra sokker og votter til gensere og lusekofter. La det vakre bildematerialet vekke strikkelysten, og slipp fantasien og skaperkraften løs! For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til at den kan få gå i glemmeboken.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.