• Rita Krogsund

Fargelegge en bakgrunn

Denne gangen har jeg fått bruke denne søtnosen Toby in pot fra crafty sentiments. De har masse fine digistempler å velge i.

Jeg startet med å fargelegge Toby helt enkelt, med Pro Markers og tenkte å lage et sånn 3D kort når du åpner det. Men så snublet jeg over en video der de laget bakgrunn med Distress ink fra Tim Holtz og måtte selvsagt! prøve - rett på kortet, med selvlagede sjablonger, enkelt og greit.


Først Tumbled Glas histen og pisten, så Stormy Sky forsiktig i overkant av boble/sky-sjablongen, som jeg flyttet nedover etterhvert. Tilslutt Mowed Lawn til gress/ åssider.


Så klippet jeg ut Toby, sommerfuglen og blomstene og limte på. Og ei sol i hjørnet hører med.

 

Til slutt tegnet jeg en svart kant som en ramme.

 

Toby ser litt ut til å trenge en klem selv, men jeg valgte en engelsk tekst som sier: Sender klemmer. (fra Lawn Fawn.)

Håper dette inspirerer deg, jeg skal bruke denne teknikken mye heretter. Takk for denne gang. Sees!

Crafty Sentiments

Anbefalt hobbybok:

Kosejakker du strikker selv

Strikk deg en jakke som passer til alt og alle anledninger. I denne boken får du oppskriften på trendy og tidløse jakker og ponchoer du kan strikke selv. Her er den oversized jakka du bor i innendørs om vinteren og utendørs på vakre sommerkvelder. Her er korte jakker, lange jakker, chunky og finslige jakker. Her er etnoponchoen, krype-inn-i-vesten og slenge-på-seg-kåpen som det svinger av. Her er jakker som passer for deg som aldri har strikket før, og for deg som har løst gåten med strikkepinnene.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.