• Rita Krogsund

Fargelegge en bakgrunn

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gangen har jeg fått bruke denne søtnosen Toby in pot fra crafty sentiments. De har masse fine digistempler å velge i.

Jeg startet med å fargelegge Toby helt enkelt, med Pro Markers og tenkte å lage et sånn 3D kort når du åpner det. Men så snublet jeg over en video der de laget bakgrunn med Distress ink fra Tim Holtz og måtte selvsagt! prøve - rett på kortet, med selvlagede sjablonger, enkelt og greit.


Først Tumbled Glas histen og pisten, så Stormy Sky forsiktig i overkant av boble/sky-sjablongen, som jeg flyttet nedover etterhvert. Tilslutt Mowed Lawn til gress/ åssider.


Så klippet jeg ut Toby, sommerfuglen og blomstene og limte på. Og ei sol i hjørnet hører med.

 

Til slutt tegnet jeg en svart kant som en ramme.

 

Toby ser litt ut til å trenge en klem selv, men jeg valgte en engelsk tekst som sier: Sender klemmer. (fra Lawn Fawn.)

Håper dette inspirerer deg, jeg skal bruke denne teknikken mye heretter. Takk for denne gang. Sees!

Crafty Sentiments

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.