• Bibbi Strocka Nyheim

Lommebok-kort

En liten tutorial på et kvadratisk lommekort.

Jeg har et 21x21cm kartong som jeg preget først på 10,5, deretter brukte jeg den første scorelinjen som merke for videre scoring (bilde 2) på alle 4 sider. Brettet alle sidene inn, limte og kuttet av flappen på toppen.Kuttet deretter et papir som passet til og punchet et hull i toppen slik at jeg fikk en avrundet kant istedet for den spissen.Så limte jeg på en blondeserviett, pyntet med bånd, diecut, blomster, bling, tekst og bilde fra Lulu Design ArtTekst fra Kreativ Hobby og tagen inni ble pyntet ned en sirkel brettet over kanten, eyelet og litt bånd.

 

Lulu Design Art

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.