• Rita Krogsund

Sirkelkort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Jul i Juni må jeg kalle dette som er et slags sirkelkort. Jeg har valgt et motiv fra The East Wind: 'White christmas hyper kid' som jeg likte godt. The East Wind har også aldeles nyyydelige motiver for de som liker å fargelegge hår. Velg og vrak i flotte motiver.

Jeg var usikker på hvordan bruke dette motivet som er så fint, men valgte å fargelegge enkelt med Pro Markers, klippe ut katten, maskere motivene og bruke Distress Ink fra Tim Holtz igjen på bakgrunnen, litt vinternattaktig.Så brukte jeg en 'snowglobe' fra birdscards http://www.birdscards.com/free-digital-stamps/christmas/ som jeg hadde liggende, farget bunnen rød, og monterte motivene på. Tegnet med svart tusj rundt sirkelen, hvit gelpenn og glitter til snø i bunnen, og stemplet 'Nyt dagen' og hvitembosset. Litt glitter på snøkornene som daler ned ble bra.Alt dette ble limt på et 10x15 cm rødt kort brettet på kortsiden, og klippet rundt snowgloben slik at det henger sammen i toppen.

Dette er litt anderledes, men jeg likte så godt uttrykket og gleden i motivet at jeg bare måtte bruke det, blir så bra til jul.Takk for meg for denne gang, og for at du tittet innom. Sees.

The East Wind

Anbefalt hobbybok:

Strikk meg!

Å strikke til noen er en sann kjærlighetserklæring. Og det skal være gøy! Oppskriftene i denne boken er varierte og har spennende detaljer og vrier som man lett kan bli hektet på. Vanskelighetsgraden varierer fra helt enkle småplagg til litt større og mer utfordrende prosjekter. Felles for dem alle er at de har lettleste oppskrifter og lite avansert montering.

Strikk meg! byr på 70 oppskrifter på plagg til folk i alle aldre; baby, barn, ungdom, dame og herre.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.