• Rita Krogsund

Sirkelkort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Jul i Juni må jeg kalle dette som er et slags sirkelkort. Jeg har valgt et motiv fra The East Wind: 'White christmas hyper kid' som jeg likte godt. The East Wind har også aldeles nyyydelige motiver for de som liker å fargelegge hår. Velg og vrak i flotte motiver.

Jeg var usikker på hvordan bruke dette motivet som er så fint, men valgte å fargelegge enkelt med Pro Markers, klippe ut katten, maskere motivene og bruke Distress Ink fra Tim Holtz igjen på bakgrunnen, litt vinternattaktig.Så brukte jeg en 'snowglobe' fra birdscards http://www.birdscards.com/free-digital-stamps/christmas/ som jeg hadde liggende, farget bunnen rød, og monterte motivene på. Tegnet med svart tusj rundt sirkelen, hvit gelpenn og glitter til snø i bunnen, og stemplet 'Nyt dagen' og hvitembosset. Litt glitter på snøkornene som daler ned ble bra.Alt dette ble limt på et 10x15 cm rødt kort brettet på kortsiden, og klippet rundt snowgloben slik at det henger sammen i toppen.

Dette er litt anderledes, men jeg likte så godt uttrykket og gleden i motivet at jeg bare måtte bruke det, blir så bra til jul.Takk for meg for denne gang, og for at du tittet innom. Sees.

The East Wind

Anbefalt hobbybok:

Strikk svenske mønster

Norden har en rik og fantastisk skatt av tradisjonelle flerfargemønster for strikking. Her viser den svenske strikkedesigneren Maja Karlsson fram 40 av de flotteste svenske mønstrene og forvandler dem med hjelp av pinner og garn til nye, vakre plagg.

Maja Karlsson har overført mønstrene i boken på 22 strikkeplagg av varierende vanskelighetsgrad – alt fra sokker og votter til gensere og lusekofter. La det vakre bildematerialet vekke strikkelysten, og slipp fantasien og skaperkraften løs! For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til at den kan få gå i glemmeboken.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.