• Rita Krogsund

Sirkelkort

Jul i Juni må jeg kalle dette som er et slags sirkelkort. Jeg har valgt et motiv fra The East Wind: 'White christmas hyper kid' som jeg likte godt. The East Wind har også aldeles nyyydelige motiver for de som liker å fargelegge hår. Velg og vrak i flotte motiver.

Jeg var usikker på hvordan bruke dette motivet som er så fint, men valgte å fargelegge enkelt med Pro Markers, klippe ut katten, maskere motivene og bruke Distress Ink fra Tim Holtz igjen på bakgrunnen, litt vinternattaktig.Så brukte jeg en 'snowglobe' fra birdscards http://www.birdscards.com/free-digital-stamps/christmas/ som jeg hadde liggende, farget bunnen rød, og monterte motivene på. Tegnet med svart tusj rundt sirkelen, hvit gelpenn og glitter til snø i bunnen, og stemplet 'Nyt dagen' og hvitembosset. Litt glitter på snøkornene som daler ned ble bra.Alt dette ble limt på et 10x15 cm rødt kort brettet på kortsiden, og klippet rundt snowgloben slik at det henger sammen i toppen.

Dette er litt anderledes, men jeg likte så godt uttrykket og gleden i motivet at jeg bare måtte bruke det, blir så bra til jul.Takk for meg for denne gang, og for at du tittet innom. Sees.

The East Wind

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.