• Anita Olsen

Grønt staffelikort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne mnd har jeg hatt stempelet Aurora fra The East Wind.

Først fargela jeg motivet med promarkere og flexmarkere, og dette er farvene jeg har brukt:
Rosa: Frosted pink, cerise og Pink carnation
Lys rosa: Blossom og Pale Blossom
Gul: Amber, Gold, Sunflower, Canary og yellow
Blå/grønn: Marine, Turquoise og Surf blue
Hår: Cinnamon, Caramel, Sandstone og Cappuccino
Hud: Oatmeal, Blush og Soft Peach.

Etter det bestemte jeg meg for å lage et Staffelikort med dette motivet.

Jeg fant frem noen ark med bazill kartong og noen mønsterark. Så skar jeg bazillen/kartongen til 15cm x 30 cm. Deretter preget jeg den på midten og bretta den slik at den ble 15cm x 15 cm. Så preget og bretta jeg midtpå igjen på den ene halvdelen. Så fant jeg mønsterpapir, skar paneler til kortet og rufset panel kantene og svertet alle kantene med distress ink walnut stain. Så begynte jeg med å montere et og et mønsterark på et bazill panel, sydde på noen knapper og limte på halvperler og en sommerfugl.

Motivet monterte jeg på den ytterste halvdelen av den brettede siden, festet med lim på nedre delen av motivet. Lagde og et lite panel inni hvor jeg stemplet opp gratulerer med dagen, og festet den med limputer for å få den litt forhøyet slik at kortet kan hvile mot den når det er oppslått.


The East Wind

Anbefalt hobbybok:

Sy selv

Her kan du imponere med selvlagde gaver. Da jeg var student på 90-tallet drev jeg med litt med patchwork Jeg sydde noen putetrekk og en gryteklut. Det ble med det, siden har symaskinen mer eller mindre få stå i fred. Litt synd egentlig. Det hadde vært ganske praktisk å kunne sy seg noen nye plagg, en toalettveske eller hva man måtte ønske lage.

I denne boka får du tips til nyttige og brukbare ting du kan sy selv. Trinn for trinn-tegninger og gode forklaringer gjør at du garantert vil lykkes, står det. Gled venner og familie med egenproduserte gaver. Ingenting slår den følelsen.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.