• Bibbi Strocka Nyheim

Lommekort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Et kort med en lomme innvendig enten for penger eller som her, en tag for å skrive en hilsen. Kortet er laget av kraftkartong med Maja Design papir og tags'en er fra Vectoria Designs.

Selve kortet er et halvt A4 ark (4 1/4" x 11 3/4) med kartong og scoret på 2", 7 5/8" og 7 3/4". Den nederste delen som er scoret på 2" får litt tape på kortsidene for å lage en lomme.Selve lokket puncher jeg på 1", snur hele lokket rundt,og puncher 1" på motsatt side. Dermed kan den midterste delen fungere som "lås" på kortet. Her bruker jeg Envelope Punch boarden fra We-R-Memories.Så pynter jeg med papir, bånd, roser, halvperler og en charms. Teksten kommer fra Kreativ Hobby.Disse digitale "pynte" tagsene får du kjøpt HER hos Vectoria Designs, hun har masse lekkert!Plass til en tag inne i kortet og her har jeg pyntet med en ekstra tag og litt bånd.Siden det er en lomme i bunnen kan man stikke den midterste delen ned i lomma og dermed holder kortet seg lukket.

 

RABATT!

Oppgi koden WELOVECRAFTING når du handler hos Vectoria Designs, så får du 30 % rabatt!

Vectoria Designs

Anbefalt hobbybok:

Sjal og skjerf

En ny bok av den populære strikkedesigneren Bitta Mikkelborg, nå med oppskrifter på sjal og skjerf. De vakre plaggene kan både strikkes og brukes hele året. Du vil finne 20 oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønstre og i forskjellig vanskelighetsgrad.

Mange flotte skjerf og sjal i denne boka altså - jeg skulle tro at her er det noe for enhver smak. 

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.