• Bibbi Strocka Nyheim

Lommekort

Et kort med en lomme innvendig enten for penger eller som her, en tag for å skrive en hilsen. Kortet er laget av kraftkartong med Maja Design papir og tags'en er fra Vectoria Designs.

Selve kortet er et halvt A4 ark (4 1/4" x 11 3/4) med kartong og scoret på 2", 7 5/8" og 7 3/4". Den nederste delen som er scoret på 2" får litt tape på kortsidene for å lage en lomme.Selve lokket puncher jeg på 1", snur hele lokket rundt,og puncher 1" på motsatt side. Dermed kan den midterste delen fungere som "lås" på kortet. Her bruker jeg Envelope Punch boarden fra We-R-Memories.Så pynter jeg med papir, bånd, roser, halvperler og en charms. Teksten kommer fra Kreativ Hobby.Disse digitale "pynte" tagsene får du kjøpt HER hos Vectoria Designs, hun har masse lekkert!Plass til en tag inne i kortet og her har jeg pyntet med en ekstra tag og litt bånd.Siden det er en lomme i bunnen kan man stikke den midterste delen ned i lomma og dermed holder kortet seg lukket.

 

RABATT!

Oppgi koden WELOVECRAFTING når du handler hos Vectoria Designs, så får du 30 % rabatt!

Vectoria Designs

Anbefalt hobbybok:

Krotekofter

Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Resultatet er en inspirerende bok for både strikkeentusiaster og kulturhistorisk interesserte!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.