• Bibbi Strocka Nyheim

Lommekort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Et kort med en lomme innvendig enten for penger eller som her, en tag for å skrive en hilsen. Kortet er laget av kraftkartong med Maja Design papir og tags'en er fra Vectoria Designs.

Selve kortet er et halvt A4 ark (4 1/4" x 11 3/4) med kartong og scoret på 2", 7 5/8" og 7 3/4". Den nederste delen som er scoret på 2" får litt tape på kortsidene for å lage en lomme.Selve lokket puncher jeg på 1", snur hele lokket rundt,og puncher 1" på motsatt side. Dermed kan den midterste delen fungere som "lås" på kortet. Her bruker jeg Envelope Punch boarden fra We-R-Memories.Så pynter jeg med papir, bånd, roser, halvperler og en charms. Teksten kommer fra Kreativ Hobby.Disse digitale "pynte" tagsene får du kjøpt HER hos Vectoria Designs, hun har masse lekkert!Plass til en tag inne i kortet og her har jeg pyntet med en ekstra tag og litt bånd.Siden det er en lomme i bunnen kan man stikke den midterste delen ned i lomma og dermed holder kortet seg lukket.

 

RABATT!

Oppgi koden WELOVECRAFTING når du handler hos Vectoria Designs, så får du 30 % rabatt!

Vectoria Designs

Anbefalt hobbybok:

Strikkepoesi

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter, teppe og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.