• Rita Krogsund

Skyggelegge et ansikt

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da er det min tur igjen, denne gangen er sponsoren Stitchy Bear Stamps og jeg har brukt denne flotte karen. Det passer til de fleste mannfolk og særlig i disse ferietider!

Jeg vil vise min måte å skyggelegge ansikt på, og hvilke farger jeg brukte. Det finnes utallige farger å velge mellom, dette er smak og behag. Om motivet var f.eks et bademotiv ville jeg brukt litt mer gylne farger for å vise brun hud.


Pro Marker- farger jeg brukte:

Hud: Satin, Dusky Pink og Cinnamon
Bukse: Pastel Blue, Denim Blue og China Blue
T-skjorte: Red, Poppy, Cardinal Red og Cool Grey 4
Krus: Canary, Gold og Sandstone, (glitter)
Hår: Cool Grey 1, 3 og 4

Skyggelegging av hud: Først Satin på alle hudpartier, Dusky Pink i alle skyggeområder, så Cinnamon på toppen. Neste steg er Dusky Pink nesten helt over Cinnamon, og så samme med Satin. Gjenta alle steg om du vil. Så legges Satin helt over alle hudpartier. Overgangene blir ganske sømløse og fargene blandes godt. Slik fargelegges resten av motivet også. For å feste mannen på bakken bruker jeg Cool Grey 1, litt Cool Grey 2 nærmest skoene, så blender i kantene.

Til sist et lite tips: Jeg har hatt problemer med smussing av blekk etter innkjøp av ny printer, men kom over et supert tips på nettet som funket for meg - jeg satt utskriftskvalitet på UTKAST.

Til sist takker jeg for meg og ønsker alle en riktig god sommer, nyt dagene, sees!

Stitchy Bear

Anbefalt hobbybok:

Sy selv

Her kan du imponere med selvlagde gaver. Da jeg var student på 90-tallet drev jeg med litt med patchwork Jeg sydde noen putetrekk og en gryteklut. Det ble med det, siden har symaskinen mer eller mindre få stå i fred. Litt synd egentlig. Det hadde vært ganske praktisk å kunne sy seg noen nye plagg, en toalettveske eller hva man måtte ønske lage.

I denne boka får du tips til nyttige og brukbare ting du kan sy selv. Trinn for trinn-tegninger og gode forklaringer gjør at du garantert vil lykkes, står det. Gled venner og familie med egenproduserte gaver. Ingenting slår den følelsen.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.