• Rita Krogsund

Skyggelegge et ansikt

Da er det min tur igjen, denne gangen er sponsoren Stitchy Bear Stamps og jeg har brukt denne flotte karen. Det passer til de fleste mannfolk og særlig i disse ferietider!

Jeg vil vise min måte å skyggelegge ansikt på, og hvilke farger jeg brukte. Det finnes utallige farger å velge mellom, dette er smak og behag. Om motivet var f.eks et bademotiv ville jeg brukt litt mer gylne farger for å vise brun hud.


Pro Marker- farger jeg brukte:

Hud: Satin, Dusky Pink og Cinnamon
Bukse: Pastel Blue, Denim Blue og China Blue
T-skjorte: Red, Poppy, Cardinal Red og Cool Grey 4
Krus: Canary, Gold og Sandstone, (glitter)
Hår: Cool Grey 1, 3 og 4

Skyggelegging av hud: Først Satin på alle hudpartier, Dusky Pink i alle skyggeområder, så Cinnamon på toppen. Neste steg er Dusky Pink nesten helt over Cinnamon, og så samme med Satin. Gjenta alle steg om du vil. Så legges Satin helt over alle hudpartier. Overgangene blir ganske sømløse og fargene blandes godt. Slik fargelegges resten av motivet også. For å feste mannen på bakken bruker jeg Cool Grey 1, litt Cool Grey 2 nærmest skoene, så blender i kantene.

Til sist et lite tips: Jeg har hatt problemer med smussing av blekk etter innkjøp av ny printer, men kom over et supert tips på nettet som funket for meg - jeg satt utskriftskvalitet på UTKAST.

Til sist takker jeg for meg og ønsker alle en riktig god sommer, nyt dagene, sees!

Stitchy Bear

Anbefalt hobbybok:

Jorids småstrikk

Når barn legger sin elsk på noe spesielt vil de gjerne ha samme motiv på alt de har – og kan rett og slett ikke få nok! Jorids småstrikk inneholder oppskrifter på 45 votter og vanter, luer, sokker og leggvarmere, til både gutter og jenter.

Hvis du ikke finner det motivet ditt barn liker best, har du nå sjansen til å designe ditt eget. Bak i boka er det nemlig flere tomme diagrammer der du kan tegne inn ditt spesielle design, og strikke helt unike ting andre garantert ikke har. Bare fantasien setter grenser!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.