• Elisabeth Brun Myren

Sirkuskort

Mitt oppdrag denne gangen var å gjøre noe med denne karen, klovnen Biffo fra Dr. Digi. Dr. Digi er en super nettbutikk som har et stort utvalg morsomme digistempler, både ferdig fargelagte og svart/hvite som du kan fargelegge selv.

Jeg har brukt Promarkers i disse fargene:

Hud: Blush, Almond, Putty
Nese: Burgundy, Poppy
Hår: French Navy, Sky Blue, Pastel Blue + hvit gel penn
Hatt: Burnt Orange, Peach, Oatmeal
Jakke og bukse: Lush Green, Leaf Green, Meadow Green
Ballongdyr: Burgundy, Poppy, Antique Pink + hvit gel penn
Sko: Burnt Sienna, Walnut, Caramel, Tan, Almond, Cool Grey 5, Ice Grey 3
Sele: Caramel, Tan
Hansker: Warm Grey 1 og 2 + blender
Sløyfe: Burnt Orange, Orange, Apricot
Skjorte: Bluebell, Amethyst
Ballong: Mustard, Yellow, Buttercup, Primrose
Munn: Burgundy, Antique Pink
Skygge: Warm Grey 1


Denne triste klovnen ble ei utfordring! Klovner skal jo være glade!!!! Ved å sette ham i omgivelser man vanligvis ser klovner, håpet jeg han ville bli litt lykkeligere :)
Jeg tegna ei grov skisse, mens jeg grubla...Det måtte bli et sirkustelt, som jeg lagde ved å bruke Basic Grey "Picadilly". Bakgrunnen er baksida på det samme arket. "Smil" bokstavene er fra et demontert barnearmbånd.


Blomstene laget jeg med en Sizzix die "Flower Layers", i ensfarga rød bazzil, som jeg har gitt en dæsj god gammeldags glitterlim. Det samme har jeg gjort med sola, som egentlig er en gul filtblomst som jeg har klippa opp.

Stempelet er fra Kreativ Hobby, festet med rød tråd, som SMIL bokstavene.Da er det bare å krysse fingrene og håpe at Biffo blir litt gladere :)

 

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.