• Elisabeth Brun Myren

Kort med lukkemekanisme

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vinteren er like om hjørnet, og dermed også jula! Når mitt oppdrag denne gangen var å lage noe med denne søte jenta, 'New Jeans' fra Stitchy Bear Stamps og en tag fra Vintagize Digital Designs var tanken et litt "teenage winter" kort. Det tok noen runder i tenketanken for å løse dette! Resultatet ble å bruke tag'en som lukningsmekanisme på kortet.Her har jeg brukt disse Promarker fargene:

Hud: Tan, Putty, Dusky Pink, Blush
Jeans: French Navy, Sky Blue, Duck Egg
Topp: Burgundy, Antique Pink, Pale Pink
Boots: Cool Grey 5, Walnut, Caramel
Øyne: Bluebell, Lilac
Hår: Walnut, Caramel, Sandstone, Vanilla, Burgundy, Almond
Smykker: Bling fra Memories

Etter å ha fargelagt jenta, fant jeg fram litt diverse som jeg syns kunne funke, men, som alltid, blir det endringer underveis!


Kombinasjonen brun, lyseblå/turkis, rød og sølv ble noe uvanlig som julefarger, men det skulle jo være et tenåringskort! Jeg valgte å bruke lyseblått basiskort for å ta igjen farga i jeansen og tag'en. Før jeg festet frontpanelene med dekorpapir på basiskortet, limte jeg på alle dekordelene. Dermed kunne jeg også feste bling"spenna" på riktig plass for å fungere som lås mot tag'en, før alt ble festet på basen.Inni kortet lot jeg pynten være enkel, for at det skulle være lett å lukke kortet. Men jeg festet en tag på baksiden for å forsterke den på forsiden.Ferdig montert ble kortet slik:
Jeg gjentok "tag"-temaet på baksidena, der jeg stemplet mitt personlig stempel.
Materialer jeg har brukt er:

Dekorpapir: Little Yellow Bicycle
Dies: Sizzix Decorative Swirls Set
Blomster: Panduro og diverse + Perfect Pearl Mist
Bling: Blå "smykkebling" Memories, rød kjøpt på Gran Canaria
Bånd: Ukjent
Sølvhjerte: Ukjent

Stitchy Bear, Vintagize

Anbefalt hobbybok:

Dukkestrikk

Tenk så moro for en liten dukkemamma og ha noen som vil strikke disse plaggene for henne. Ny garderobe til dukken, må jo være en perfekt julegave.

Her finner du oppskrifter på alle mulige plagg og diverse tilbehør som f.eks. teppe og ryggsekk. Samtidig som du får mønster og fremgangsmåte, har du også muligheten til å gjøre dine egne valg. Farger, garntyper og mønstre kan endres og tilpasses. Hvilke er dine favoritter?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.