• Elisabeth Brun Myren

Kort med lukkemekanisme

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vinteren er like om hjørnet, og dermed også jula! Når mitt oppdrag denne gangen var å lage noe med denne søte jenta, 'New Jeans' fra Stitchy Bear Stamps og en tag fra Vintagize Digital Designs var tanken et litt "teenage winter" kort. Det tok noen runder i tenketanken for å løse dette! Resultatet ble å bruke tag'en som lukningsmekanisme på kortet.Her har jeg brukt disse Promarker fargene:

Hud: Tan, Putty, Dusky Pink, Blush
Jeans: French Navy, Sky Blue, Duck Egg
Topp: Burgundy, Antique Pink, Pale Pink
Boots: Cool Grey 5, Walnut, Caramel
Øyne: Bluebell, Lilac
Hår: Walnut, Caramel, Sandstone, Vanilla, Burgundy, Almond
Smykker: Bling fra Memories

Etter å ha fargelagt jenta, fant jeg fram litt diverse som jeg syns kunne funke, men, som alltid, blir det endringer underveis!


Kombinasjonen brun, lyseblå/turkis, rød og sølv ble noe uvanlig som julefarger, men det skulle jo være et tenåringskort! Jeg valgte å bruke lyseblått basiskort for å ta igjen farga i jeansen og tag'en. Før jeg festet frontpanelene med dekorpapir på basiskortet, limte jeg på alle dekordelene. Dermed kunne jeg også feste bling"spenna" på riktig plass for å fungere som lås mot tag'en, før alt ble festet på basen.Inni kortet lot jeg pynten være enkel, for at det skulle være lett å lukke kortet. Men jeg festet en tag på baksiden for å forsterke den på forsiden.Ferdig montert ble kortet slik:
Jeg gjentok "tag"-temaet på baksidena, der jeg stemplet mitt personlig stempel.
Materialer jeg har brukt er:

Dekorpapir: Little Yellow Bicycle
Dies: Sizzix Decorative Swirls Set
Blomster: Panduro og diverse + Perfect Pearl Mist
Bling: Blå "smykkebling" Memories, rød kjøpt på Gran Canaria
Bånd: Ukjent
Sølvhjerte: Ukjent

Stitchy Bear, Vintagize

Anbefalt hobbybok:

Jorids småstrikk

Når barn legger sin elsk på noe spesielt vil de gjerne ha samme motiv på alt de har – og kan rett og slett ikke få nok! Jorids småstrikk inneholder oppskrifter på 45 votter og vanter, luer, sokker og leggvarmere, til både gutter og jenter.

Hvis du ikke finner det motivet ditt barn liker best, har du nå sjansen til å designe ditt eget. Bak i boka er det nemlig flere tomme diagrammer der du kan tegne inn ditt spesielle design, og strikke helt unike ting andre garantert ikke har. Bare fantasien setter grenser!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.