• Anita Sæterdal

Kort med tag

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det er ingen sak å lage fine kort, når en har så fine stempel å leke med. Jeg har nå brukt trykket '3 Faces of Eve' fra Stitchy Bear. Jeg må inrømme at jeg farget alle 3 (med promarkere) før jeg valgte hvilke jeg ville lage kort med.


Fremgangsmåte:

Stemplene ble printet ut litt store, noe som gav føringer for størrelsen på kortet. Jeg valgte å lage et posekort. Først velger jeg ut hvilke ark jeg vil bruke, og kuttet dem i målene: Basil: 19,5*11,5 og Mønsterark: 17,5*11.Posen og arkene ble punchet med MS Deep edge. (Har du en smaler punch må du bruke målene 20*11,5 og 19*11,5).

Så finner jeg frem pynt som passer. Bak motivet er det en serviett, en fjær og polergarn. Disse limes sammen med stempelet på toppen. Blonder, slikebånd og perler blir limt rett på kortet, og servietten med motivet oppå den igjen. Deretter er det bare å pynte med blomster og stempeltrykk.

Baksiden blir pyntet litt enkelt, med et hjerte og blomst som fokuspunkt. Jeg limer sammen sidene på posen, slik at den ikke åpner seg.

Taggen inne i kortet måler 21*10,5 og inneholder et skrivefelt, en diecut og en blomst «til håndtak». Den er festet på en sirkel av Bazill og mønsterark.

Et lite obs her: Pga. måten posen er brettet på, vil bunnen lage en kortere innerpose på ene siden - så sjekk hvor langt det er til bunnen før du lager taggen. Hvis ikke kan du ende opp med en alt for lang tagg.Materialer:

Papirpose – Panduro
Ark – Bazill, Vibeke Spigseth, Magic Christmas (Panduro)
Blonder/perlekjede – Ebay
Silkeband – Stoff og Stil
Stempel - Kort og godt
Polergarn – Biltema
Pynt i hjørnene – Nille
Blomster – Wild Orchid Craft.
Dies – Spellbinders
Puncher – Martha StewartFarger:

Hår: Burnt Sienna, Chesnut, Terracotta og Ginger.
Hud: Coral, Sunkissed pink, Blush, Pale Pink til kinn, Antique Pink og Pale Pink til munn.

 

 

Stitchy Bear

Anbefalt hobbybok:

Strikkedagbok

Hold orden på dine strikkeprosjekter! Du kan lime inn bilder og skrive notater om hvert prosjekt - noe som er veldig morsomt å kunne se tilbake på. Boka har også fine lister som gir deg en flott oversikt over alle pinner og utstyr du har slik at du ikke behøver lure på om du har riktig pinne til neste prosjekt :) Boka er enkel å putte ned i strikkeveska slik at du har den med deg overalt.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.