Gaveboks med motiv fra Quakasu

  • Anne Lise Johannessen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg har fått dette nydelige bildet av Eifeltårnet fra Quakasu som bare oser av vår. Etter å ha måket snø i to dager i strekk gjorde det godt å overføre tankene til Paris og vår og deilige Croissant og fortauscafeer. Jeg valgte å rispe kantene litt for å gjøre det enda litt mer «gammelpreg» på bildet. Svertet med samme farge som rammen var i opprinnelig. Jeg brukte Distress Ink Walnut Stain.

Jeg ønsket å lage en gaveboks med motivet fra Quakasu. Jeg har brukt 2 12’’x12’’ Bazzil kartong som jeg har scoret på 4’’ alle veier på det første arket og så på 4’’x8 1/8’’ på det andre arket. Jeg har her brukt scoreboardet fra Martha Stewart. Men om du ikke har dette så går det helt fint å bruke en pregepenn på skjærebrettet.

Videre har jeg klippet inn på alle sidene slik at det er lettere å få pene kanter på boksen. Jeg bruker lim for å montere boksen da jeg synes dette er lettere enn dobbeltsidig tape siden jeg kan justere litt så lenge limet er vått. Så har jeg dekorert toppen og alle ytterveggene på boksen med mønsterark fra Maja Design sin Vintage Spring Basics «1st of April». Dette arket har både sommerfugl og samme farger som motivet fra Quakasu.

Jeg bruker å planlegge hvordan jeg vil pynte boksen og her har jeg brukt samme teknikk som jeg brukte på en bryllupskake som jeg laget i fjor. Jeg har tatt dobbeltsidig tape på baksiden av blondene og så festet de slik jeg ønsket.

Jeg har så tatt frem de blomstene som jeg ønsket å bruke. Jeg har brukt samme rosafarge som blomstene fra Quakasu sitt motiv. Her har jeg brukt blomster fra både Storyteller og fra Kort og Godt. Jeg lager blomterdekorasjonen ferdig før jeg limer den på ved hjelp av gluedots.

Her er en ferdig blomstermontasje.


Jeg har pyntet boksen med et Eifeltårn som egentlig er en smykkeanheng fra Panduro. Jeg har også satt på en dobbel sløyfe med bånd fra Din fantasi i hvitt.

Her er et bilde tatt ovenfra for å vise det nydelige motviet fra Quakasu.

Her er et bilde av boksen tatt fra siden slik at dere kan se hvordan jeg har pyntet med blondene og blomstermontasjen. Jeg har også brukt små sommerfugler fra Kort og Godt rundt om kring på hele boksen.

Et mer detaljert bilde av en av sideveggene av boksen.

Motiv: Quakasu

Tilfeldig artikkel:

Så ble det kaldt
: BOKOMTALE: Så ble det kaldt av Frode Eie Larsen. Leseeksemplar fra forfatteren

Trude er ute med noen fra jobben. Hun blir etterlyst da hun ikke holder en avtale på veien hjem. Eddi Stubb settes på saken og det fører han til Paris. Da enda en kvinne forsvinner, begynner politiet å ane en sammenheng, og til slutt blir saken veldig personlig for Eddi.

Jeg har lest at flere mener at dette er forfatterens beste bok, og det kan jeg stille meg bak. Jeg føler at forfatteren nå er vel etablert blant de kjente og kjære forfatterne. Løp og kjøp er mitt tips! I disse dager kan du faktisk vinne boka i facebookgruppa Krimbøker.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.