• Lena Johansen

Din egen bakgrunn

Denne gangen har jeg fått leke meg med et veldig morsomt motiv. Zombies, Walking dead heter stemplet og er fra SLSlines. Og er du på let etter et litt annerledes stempel, og stempler med litt humor bør du ta deg turen inn. Jeg synes hun har fantastisk mange morsomme stempler.

Og siden jeg synes stemplet var så morsomt, så lagde jeg det skikkelig stort, slik at det skulle ha all hovedfokus. Når jeg hadde malt motivet så var det ikke så lett å finne mønsterpapir jeg synes passet til så da lagde jeg likegodt mitt eget. Og jeg tok utgangspunkt i søylen til skiltet.

Ta et ark og skjær det ¼" større på alle kanter

Så tar du en sort pen og tegner opp linjer der du vil ha de. Jeg tegnet de lett kurvet, og brydde meg ingenting om de blei skeive, eller om avstanden ble helt på jordet.

 

Så tok jeg en sort tusj og skriblet inn annenhver linje, og distress i fargen vintage photo på de andre.

 

Og til slutt gikk jeg over ytterkantene med fargen black soot slik at det ser mer helhetlig ut.

 

Jeg har valgt og ikke ha noen tekst på kortet mitt, for da kan jeg heller tilpasse det senere. For det kan jo brukes til så mye. Om man har en som skal pensjoneres, som har litt humor, så er dette kortet genialt. Samme når man feirer 60 eller mer. Eller kanskje man har en venn som er syk, så gjør teksten god bedring seg. Eller man kan bruke det som en invitasjon til kostyme party, eller kanskje en invitasjon til bålkos, med historier. Ja mulighetene er uendelige ;-)

 

Jeg har malt motivet med distress i følgende farger:

Zoombie venstre:
Hud: black soot
Øyer: Fired brick
Tenner: pumice stone
Bukse: Faded jeans + Pumice stone
Skjorte: Antique linen, pumice stone


Zoombie høyre:
Hud: black soot
Øyer: Fired brick
Tenner: pumice stone
Bukse: vintage photo + Pumice stone
Skjorte: faded jeans, pumice stone
Skilt: Tea dye – valnut stain
Bakken: Pumice stone – Vintage photo
Himmelen: Stormy sky.

 

Som alltid, kos deg med hobbyen din!

- Lena_J –

 

SLS Lines

Anbefalt hobbybok:

Sy selv

Her kan du imponere med selvlagde gaver. Da jeg var student på 90-tallet drev jeg med litt med patchwork Jeg sydde noen putetrekk og en gryteklut. Det ble med det, siden har symaskinen mer eller mindre få stå i fred. Litt synd egentlig. Det hadde vært ganske praktisk å kunne sy seg noen nye plagg, en toalettveske eller hva man måtte ønske lage.

I denne boka får du tips til nyttige og brukbare ting du kan sy selv. Trinn for trinn-tegninger og gode forklaringer gjør at du garantert vil lykkes, står det. Gled venner og familie med egenproduserte gaver. Ingenting slår den følelsen.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.