• Elisabeth Brun Myren

Post It-holder

De evinnelige gule lappene (eller grønne som her!) er ikke akkurat lekre! Til denne tutorialen ønsket jeg å vise en måte å lage en holder som gjør seg bedre på skrivebordet enn bare blokka med lapper. Digistempelet denne ganger var Emma fra Simply Betty , som har uendelig mange flotte og annerledes digistempeler.

 

Jeg har printet ut på Letraset og fargelagt med Promarkers slik:

Hud: Sandstone, Dusky Pink
Hår: Sandstone, Yellow, Buttercup, Primrose
Øyne: Sky Blue
Øyeskygge: Leaf Green
Lepper: Rose Pink
Bluse: Tea Green
Bolero, sko/strømper: Slate, Bluebell, Lilac
Sjal: Slate, Plum, Amethyst, Soft Green, Tea Green
Kjole: Chestnut, Caramel, Tan


Med dette utgangspunktet fant jeg farger jeg ville bruke, deriblant tapet fra ei tapetprøvebok jeg har fått! Mønsteret og fargene passet veldig fint til stempelet. Jeg ønsket å lage en holder på en litt tykk bunn med rygg. Uten å ha en mal, måtte jeg finne på noe selv. Her er hvordan jeg gjorde det:


Jeg satte inn noen ”støtter” i bunnen, fordi Post It blokka var ganske tung. Etter å ha limt inn ”støttene”, avslutta jeg bunnen med et stykke kartong 15 x 20 cm.


Boksen for Post It blokka laget jeg av samme kartong som resten. Blokka mi målte 10 x 10 cm, derfor er utgangspunktet en firkant 16,5 x 16,5 cm. Jeg preget ved 3 cm på alle sider, og klippet bort en halvsirkel fra fronten.


Tapet, blonder og stempel ble ferdig montert, klar til å pyntes.


Blomster, perler og tekststempel på plass.

 

Materialene jeg har brukt er, i tillegg til Simply Betty stempel og tapet:

Blonder: kjøpt i Tyrkia og på Gran Kanaria
Tekststempel: Norsk Stempelblad
Perler: ”fasettslipte” fra Prima ”Say It In Crystals”
Post It blokk: Ikea
Blomster: IamRoses og Storyteller

Simply Betty

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.