• Rita Krogsund

Steampunk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hei - Da har jeg et spennende kort å vise frem, digien er fra Simply Betty Stamps, fra Zodiak serien: Krepsen. Simply Betty har et stort og varierende utvalg av digis i sin butikk og denne var en utfordring for meg ettersom jeg sjelden bruker steampunkmotiver. Men jeg har godt av å tenke nytt innimellom og jeg synes kortet ble riktig bra.

Først fargela jeg motivet med ProMarkers. Så brukte jeg en oval die, tanken var å la henne være senter på kortet med en større sort oval bakenfor, skjørtet skulle henge utenfor kanten og teknikken vises på bildet. Men jeg endte med å klippe ut alt - en ny ide` hadde dukket opp!


Jeg laget en nattehimmel med forskjellige Distress Ink og tegnet på frihånd noen skumle grener som hun kunne sitte på.

Så tegnet jeg stjernebildet 'Krepsen' på himmlen med en hvit penn og gul tusj, og sprutet masse stjerner over nattehimmelen med hvit akrylmaling. Nå kunne hun plasseres på grenen.

 

Til slutt stemplet jeg på hilsenen 'You're Special' med Versamark watermark ink og hvitembosset for at det skulle vises godt.

 

 

Farger jeg har brukt:
Hud: Satin, Orchid
Hår: Primrose, Gold, Burnt Orange
Bluse: Cool Grey 1
Skjørt: Antique Red, Ruby, Plum
Strømper: Violet, Prussian, Cool Grey 4,3,1, Black
Støvler: Cool Grey 3,1, Black


Takk for at du tittet, og prøv noe nytt- kanskje du liker det!

 

Simply Betty

Anbefalt hobbybok:

Dukkestrikk

Tenk så moro for en liten dukkemamma og ha noen som vil strikke disse plaggene for henne. Ny garderobe til dukken, må jo være en perfekt julegave.

Her finner du oppskrifter på alle mulige plagg og diverse tilbehør som f.eks. teppe og ryggsekk. Samtidig som du får mønster og fremgangsmåte, har du også muligheten til å gjøre dine egne valg. Farger, garntyper og mønstre kan endres og tilpasses. Hvilke er dine favoritter?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.