• Rita Krogsund

Steampunk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hei - Da har jeg et spennende kort å vise frem, digien er fra Simply Betty Stamps, fra Zodiak serien: Krepsen. Simply Betty har et stort og varierende utvalg av digis i sin butikk og denne var en utfordring for meg ettersom jeg sjelden bruker steampunkmotiver. Men jeg har godt av å tenke nytt innimellom og jeg synes kortet ble riktig bra.

Først fargela jeg motivet med ProMarkers. Så brukte jeg en oval die, tanken var å la henne være senter på kortet med en større sort oval bakenfor, skjørtet skulle henge utenfor kanten og teknikken vises på bildet. Men jeg endte med å klippe ut alt - en ny ide` hadde dukket opp!


Jeg laget en nattehimmel med forskjellige Distress Ink og tegnet på frihånd noen skumle grener som hun kunne sitte på.

Så tegnet jeg stjernebildet 'Krepsen' på himmlen med en hvit penn og gul tusj, og sprutet masse stjerner over nattehimmelen med hvit akrylmaling. Nå kunne hun plasseres på grenen.

 

Til slutt stemplet jeg på hilsenen 'You're Special' med Versamark watermark ink og hvitembosset for at det skulle vises godt.

 

 

Farger jeg har brukt:
Hud: Satin, Orchid
Hår: Primrose, Gold, Burnt Orange
Bluse: Cool Grey 1
Skjørt: Antique Red, Ruby, Plum
Strømper: Violet, Prussian, Cool Grey 4,3,1, Black
Støvler: Cool Grey 3,1, Black


Takk for at du tittet, og prøv noe nytt- kanskje du liker det!

 

Simply Betty

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.