• Agneta Kolflaath Kajander

Påskeegg

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle dekorere et påskeegg. Men hvorfor jeg valgte et som er delt «feil vei» må gudene vite. I butikken kjentes det ut som en god ide… Men når jeg så skulle begynne å jobbe med det så var det jo aldeles ikke så enkelt. Jeg har fått nydelige motiver fra Lulu Design Art som jeg kunne bruke til noe.

For å ikke ødelegge bildet, så laget jeg en tag som jeg festet til egget. Slik synes jeg bildet kommer godt frem uten at det blir skrukkete på en oval form som jo et påskeegg er.

 

 

På andre siden laget jeg også en liten tag som jeg har skrevet for hånd på.

 

Jeg har brukt ENORMT med blomster til å dekorere egget med. Jeg har bundet de sammen i 6 emner som jeg så har limt fast med limpistol. Under alt har jeg en doilly, blader, perler og snurrer.


Jeg har brukt følgende:
Craftfarget egg fra Panduro
Hvit doilly fra Panduro
Klippeark fra Lulu Design Art «Beatrix Potter Cards»
Blonder ukjent
Bånd fra Din fantasi
Tråd som tagsene er festet med er fra My Mind’s Eye
Perlesnurrer fra Kort og Godt
Div blomster fra Kort og Godt, Papirdesign og noen ukjente

 

Lulu Design Art

Anbefalt hobbybok:

Heilt spesiell - sy barnas favorittplagg

Så gøy å kunne sy og sine egne klær! Her finner du over 35 fine oppskrifter på plagg til både babyer og større barn. Størrelsene er fra 50 til 140 cm.

Hver oppskrift følges av en enkel og god forklaring. Kristin Thorsnes har også laget en instruktiv syskole med bilder og trinn-for-trinn-forklaringer. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang. Mønsterark i full størrelse medfølger.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.