• Lena Johansen

Stripogram

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


Og finne litt maskuline stempler er ikke alltid så lett synes jeg. Men dette her fra KennyK heter policeman og er jo bare helt fantastisk. Overdrevent maskulint i herlig tegneserie look. Og jeg må si at KennyK er generelt flink med masse flotte maskuline motiver, til enhver anledning ;-)

Men denne gangen har jeg valgt og lage et litt humoristisk kort til ei venninne. Hun bor så langt unna, at gavekort er den smarteste gaven. Så jeg lagde en et veldig enkelt kort, med plass til gavekort inni. Og jeg deler fremgangsmåten med dere.

Jeg har for det meste bare A4 ark, da jeg lager små kort. Så jeg tok da et ark og skar det til 5 ½" x 11 ½"


Så fant jeg frem prege brettet mitt og preget ved 4", 5 ¾" og 7 ½"


Så bretter du den på midten, der du preget 5 ¾". Jeg har brukt Word window punch, men den er det jo ikke alle som har, så enten kan du klippe til en kan, eller brukt en punch eller die du synes passer. Hvor stort du klipper kommer jo an på kortet ditt, så bare se det an.


Snu arket, og legg tynn dobbelsidig tape eller lim der jeg har skriblet, og lim de to korte sidene godt sammen. Viktig at det er en tynn stripe spesielt under slik at du ikke tar bort for mye av plassen til kortet.

 

Og vips så har du et enkelt kort, men plass til et gavekort. Så da er det bare å pynte slik man ville gjort på et helt vanlig kort.

 

Og som sagt jeg valgte og gjøre det litt humoristisk så her er mitt veldig enkle kort :


Så håper jeg du og nå synes det er herlig enkelt og lage et gavekort kort, også skal jeg se om jeg ikke lager noen flere alternativer og viser frem til dere ved en senere anledning :-)

 

Jeg har fargelagt med distress, og fargene jeg har brukt er :

Hud: Tattered rose – tattered rose+vintage photo i egen blanding.
Klær: Faded jeand – weathered wood – black soot
Sko og belte: Black soot
Merkene: Mustard seed
Hår: Mustard seed – brushed corderoy
Sollbriller Pumice stone – black soot

 

Som alltid kos deg med hobbyen din!

- Lena_J -

 

KennyK

Anbefalt hobbybok:

Strikk svenske mønster

Norden har en rik og fantastisk skatt av tradisjonelle flerfargemønster for strikking. Her viser den svenske strikkedesigneren Maja Karlsson fram 40 av de flotteste svenske mønstrene og forvandler dem med hjelp av pinner og garn til nye, vakre plagg.

Maja Karlsson har overført mønstrene i boken på 22 strikkeplagg av varierende vanskelighetsgrad – alt fra sokker og votter til gensere og lusekofter. La det vakre bildematerialet vekke strikkelysten, og slipp fantasien og skaperkraften løs! For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til at den kan få gå i glemmeboken.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.