• Elisabeth Tveit

Bruk av metallteip

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gang er det KennyK som bidrar med Digitale stempel til oss jentene i DT her i Barnemix. De har tøffe stempler, så jeg anbefaler dere alle til å ta en titt på butikken til KennyK. Denne gang skal vi ha metall som inspirasjon til dere. Her er fremgangsmåten på hvordan jeg laget deler av kortet.

Jeg har metallteip som bakgrunn på motivet. Du kan få tak i slike teip på biltema eller jernvarebutikker.

Jeg teipet først metallteipen på et hvitt ark.

Deretter fant jeg frem min cuttlebug og embossed arket.

 

Jeg malte så med akrylmaling fargene rød, svart gull og til siist blått. Jeg lot det tørke litt mellom hver farge før jeg tørket malingen bort med et papir.

 

Jeg laget et kort på 15*15 cm, kuttet papiret slik jeg ville ha det og limte dem sammen.

 

 

Digistempelet heter J-Cool ,og er limt på med 3D puter. 3 lag for å få den høyden jeg ville på gutten. Jeg har kun brukt metallpynt på selve kortet. Ingen blomster denne gang.

 

Håper dere ble inspirert til å prøve noe lignende selv.

 

KennyK

Anbefalt hobbybok:

Gitarakkorder - på en enkel måte

Sønnen i huset er ganske interessert i gitarspilling. Da vi så at Vigmostad & Bjørke hadde gitt ut en gitarbok, tenkte vi at nå kan han lære seg det litt bedre. Vel, tanken var iallefall god. En røket gitarstreng ble fikset - men kort tid etter røk en til - så har hele spillinga egentlig blitt lagt litt på "hylla".

Uansett boka er veldig fin med flotte illustrasjoner av hvert grep. Her er det absolutt muligheter for å lære seg å spille!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.