• Elisabeth Tveit

Bruk av metallteip

Denne gang er det KennyK som bidrar med Digitale stempel til oss jentene i DT her i Barnemix. De har tøffe stempler, så jeg anbefaler dere alle til å ta en titt på butikken til KennyK. Denne gang skal vi ha metall som inspirasjon til dere. Her er fremgangsmåten på hvordan jeg laget deler av kortet.

Jeg har metallteip som bakgrunn på motivet. Du kan få tak i slike teip på biltema eller jernvarebutikker.

Jeg teipet først metallteipen på et hvitt ark.

Deretter fant jeg frem min cuttlebug og embossed arket.

 

Jeg malte så med akrylmaling fargene rød, svart gull og til siist blått. Jeg lot det tørke litt mellom hver farge før jeg tørket malingen bort med et papir.

 

Jeg laget et kort på 15*15 cm, kuttet papiret slik jeg ville ha det og limte dem sammen.

 

 

Digistempelet heter J-Cool ,og er limt på med 3D puter. 3 lag for å få den høyden jeg ville på gutten. Jeg har kun brukt metallpynt på selve kortet. Ingen blomster denne gang.

 

Håper dere ble inspirert til å prøve noe lignende selv.

 

KennyK

Anbefalt hobbybok:

Strikkepoesi

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter, teppe og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.