• Rita Krogsund

Summer breeze

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hei. Jeg har lenge likt denne nydelige digien fra Scrappers Delight, og nå i april er de sponsor her på Barnemix. De har masse fine digier å velge i, en av de beste, synes jeg. Som vanlig liker jeg et enkelt og rent kort, og hun er fargelagt med ProMarkers. Innsidene er farget med Distress Inked og jeg har stemplet silhuetter med sort Versafine. Det er bare å leke i vei med disse flotte Distressfargene. Resultatet blir alltid bra.

Jeg har brukt: Mustard seed, Mowed lawn og Tumbled glass.

Maskering: Skyene har jeg klippet for hånd av post it papir og plassert der jeg ville ha himmel, det samme med sola. Så har jeg påført blåfargen med svamp, fjernet post it-maskeringene og svampet med gul for solen. Så var det bare å legge på grønt til gress, tegne en svart ramme og stemple løvetann med sort.

Som en hyggelig tekst til mottageren valgte jeg `følg dine drømmer` fra Kort Og Godt og fremgangsmåten er den samme: et hjerte av post it papir, og denne gang fører jeg svampen utover så blåfargen danner omriss. Så er det bare å stemple inni.


Siste siden har jeg bare 3 løvetann-fnugg som danser av sted mot nye mål, den samme blåfargen i firkanten binder det hele sammen.


ProMarkerfarger jeg har brukt:

Hud: Satin, Sunkissed Pink, Pale Pink

Hår: Primrose, Sandstone, Umber

Kjole: Pastel Blue, Cornflower, Blender, Red, Bright Orange, Primrose

Sko: Primrose, Canary, Gold, Bright Orange

Strømper: Ice Grey 3

Grus: Cool Grey 1,3, Warm Grey 3, Umber

 

 

 

Det var mitt bidrag, håper du fikk lyst å prøve selv. Sees

 

Scrapper's Delights

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.