• Marianne Iversen

Rektangelkort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Temaet for dette prosjektet var "Pynt alle sider av kortet" og jeg fikk æren av å lage noe med Scrapper's Delights "Crafty Honeys Scissors". Scrapper's Delights har mange fine motiver og denne er intet unntak. Det var en fryd å fargelegge, noe jeg som vanlig begynte med.

Under ser dere fargene jeg brukte:

Hud: E00, 11, 21, 04 + R20
Munn: R22 + E04
Øyne: G20, 24 + E41 som det hvite i øynene og E25 som øyenskygge
Hår: (Y00), Y32, 35, 38 og YR23
Topp og hårbånd: (G20), G24, 28 og 29
Bukser: (B000), B93, 95, 97 og 99
Sko og belte: (W0), W4, 5, 7, 9 + penn
Hjerte: R 56, 59
Saks: V22, 25 + sølvpenn
Smykker: Y28 + guldpenn
Negler: E93 + Stickles diamond

Tekstene er fargelagt med de samme grønnfargene og blåfargene som på motivet. Noen av de lyseste fargene står i parentes fordi jeg kun brukte de til å se hvor lyset skulle falle.

Både motivet og teksten er printet på perfect coloring paper, og kuttet til rektangler. Først hadde jeg tenkt å bruke en dies til dette, men det viste seg å være litt jobb å få teksten og motivet passert rett i forhold til at jeg skulle kutte ut et hull i dem. Endte derfor opp med å måle med linjal og kutte med et skjærebrett.

Jeg la de to tekstrektangelen mot hverandre og kuttet de med en rund dies. Jeg sørget for at hullet ville passe med hvor hodet til motivet ville stikke fram under. Deretter kuttet jeg det samme hullet i kortbasen ved å legge et av tekstrektanglene over for å se hvor det skulle kuttes.

Det neste jeg gjorde var å lime rektanglene på plassene sine. Jeg kuttet ut to "blondesirkler" fra samme kartong som kortbasen, og lime de på hver side av hullet. På bildet under ser dere diesene fra spellbinder som jeg brukte

På bildet under ser dere hvordan kortet ser ut når du åpner det.

 

 

Til slutt stemplet jeg mitt personlige stempel på et hvitt ark og kuttet det med en mindre "blondedies" av samme type som tidligere, og limte det på baksiden av kortet.

 


*Vips* var kortet ferdig.

 

Scrapper's Delights

Anbefalt hobbybok:

Strikk med Line Langmo

Dette er en strikkebok som er en av grunnene til at jeg må lære meg å strikke :)

Line Langmo er stylisten bak kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz, og har skapt genseren norske jenter er ville etter å strikke. I denne boken får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Komfortable og herlige strikkeplagg som kan styles til fest eller hverdags. Dette vil garantert bli dine, barnas og kjærestens nye favorittplagg.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.