• Anita Sæterdal

Monokromt kort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Jeg fikk et nydelig stempel fra Lacy Sunshine. Hun heter Emely Snow Prinsess, og har en helt fantastisk kjole. Jeg burde nok ha laget henne i en isblå farge, men har vært i en brun sone de siste dagene, så jeg fant frem ark og mine promarkers for å lage en brun drøm. Arkene kommer fra en blokk fra Enogreeting som heter Retro Style. Noen av arkene var litt vanskelig å bruke, men til denne typen prosjekter er den strålende, da en alltid finner ark som passer sammen.

Når jeg holder på med prosjekter så blir det ofte noen diecuts til overs, disse har jeg i en liten boks på arbeidsbordet mitt og roter i når jeg trenger noe spesielt. Denne gangen plukket jeg bare frem det som var brunt, og så hva jeg kunne bruke av det. Diesene som er brukt er fra Marianne Design, Spelbinders og punch fra Nellie Snellen.

Kortet har målene 6*6 tommer, 2 pynteark med en 1/4 og 2/4 tomme mindre er brukt, motivet er farget med promarker, limt på en bakgrunn i samme farge som basen og montert på puter for å få dimensjon.

Materialliste:
Stempel: Emely Snow Prinsess fra Lacy Sunshine
Ark – Basil, Enogreeting «retro style»
Dise/punch: Spelbinder, Marianne Design og Nellie Snellen
Blomster: Woc
Stempelpute- Rangers, Walnut Stain.
Fargelagt med promarkers.

Promarker
Hud: Coral, Sunkissed Pink, Blush, Antique Pink og Pastel Pink
Hår og bomsterHenna, Coca, Cinnamon, Tan
Kjole og Hatt: Umber, Burnt Sienna, Caramel, Sandstone

 

Lacy Sunshine

Anbefalt hobbybok:

Hekling og hakking til kjøkkenet

Denne boka gir flashback til håndarbeidstimene på barneskolen.

Tove Fevang har latt seg inspirere av alle de gamle, fine gryteklutene hun har funnet og fått av venner og bekjente. I tillegg til den store bredden av grytekluter finner du dekkebrikker, håndklær og kluter i varierte teknikker. Kan du ikke teknikkene fra før, kan du nå lære å hekle og hakke samtidig som du lager nyttige og fine bruksting.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.