• Tina-Mari Dalsrud

Kort med tag

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Dette kortet laget jeg for litt siden i en annen versjon også og noen lurte på tutorial. Jeg har funnet denne på en blogg en gang, men lagret aldri adressen! Så om noen vet hvem som egentlig laget dette kortet orginalt gi meg gjerne et navn så jeg kan skrive de inn.

Jeg forsøker derfor å lage en egen tutorial. Denne gangen var det Stitchy Bear som er sponsor og jeg har fått kose meg med dette skjønne trykket! Ta gjerne en tur inn på siden deres!


Steg 1: Klipp ut en sirkel i den str du selv ønsker! Som du ser er min nesten 12x12 inch.


Steg 2: Sidene brettes inn mot midten, her fant jeg ut at det letteste var å bruke scorboardet for å få det rett. Kanten på sirkelen skal møtes mot hverandre.


Steg 3: Brett bunnen opp så langt som du selv ønsker!

 

Steg 4 Klipp I den vannrette brettekanten inn til den loddrette brettekanten


Steg 5: Brett de øverste flappene inn til midten, de nederste flappene bak og den nederste delen opp

 

Nå burde det se sånn ut =)

Deretter limer du nederst på flappene sånn at de holder seg på plass og på sidene sånn at du får 2 tag lommer. Du kan også lime fast tagen foran det er opp til deg selv, deretter pynt etter ønske =)

Stitchy Bear

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.