• Marthe Fjellseth Mathisen

Fyrstikkeske

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


Det nærmer seg høsten og kalde tider, og til og med jul er det mye snakk om i disse dager. Jeg kom nesten akkurat hjem fra en tur i syden så jul er faktisk det siste jeg har tenkt på. Når jeg så motivet mitt fra MilkCoffee visste jeg ikke hva jeg skulle finne på, men etter å ha latt det ligge en stund fikk jeg plutselig en ide om å ha det på en fyrstikke-eske og siden jeg er litt lei av å bare lage vanlig kort fikk jeg lyst til å utfordre meg litt ekstra.

Jeg har jo sett andre dekorere fyrstikk-esker så jeg måtte jo prøve selv. Det ble litt av en utfordring å fargelegge et så lite motiv men jeg liker pirkearbeid, øvelse og fokusere på detaljer så det var veldig moro. Det er helt merkelig hvordan et digitalstempel kommer til liv med litt farger, de svarte linjene forandrer seg plutselig og gir et fint og helhetlig bilde over motivet. Jeg synes hun ble kjempe søt og fant en tekst jeg synes passet veldig godt til. Jeg fargelaga også min egen bakgrunn til å se ut som strukturen i et tre, det var veldig gøy å klusse og leke med tusjene :)

 

Jeg har fargelagt motivet i disse copic fargene:

Hud: E000, 00, 21, 11 og 04 (R20 for roser i kinn)
Hår og sko: E21, 25 og 29
Rødt antrekk: R22, 29, 46 og 59
Hvitt antrekk: C0, 1, 3 og 5
Stearinlys: G21, 94 og 99
Flamme: Y11, 15 og 17
Bakgrunn: YR18, E39 og 29


Stempelteksten er fra Kreativ Hobby (KH Design)
Diesen jeg har bruk er Lawn Fawn Stitched Rectangle Die

 

Håper at dere får en fin og kreativ dag og at dere fikk noe inspirasjon til juleprosjektene :)

Anbefalt hobbybok:

Hekling og hakking til kjøkkenet

Denne boka gir flashback til håndarbeidstimene på barneskolen.

Tove Fevang har latt seg inspirere av alle de gamle, fine gryteklutene hun har funnet og fått av venner og bekjente. I tillegg til den store bredden av grytekluter finner du dekkebrikker, håndklær og kluter i varierte teknikker. Kan du ikke teknikkene fra før, kan du nå lære å hekle og hakke samtidig som du lager nyttige og fine bruksting.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.