• Rita Krogsund

Mixed media med Rick St. Dennis

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


Vel, denne oppgaven var virkelig en stor utfordring for meg, motivet jeg hadde valgt fra Rick StDennis - Euro Clown With Flower, falt jeg for med èn gang og hadde store planer med det. Tanken var å lage en slags art journal-side eller bilde, med litt maling og stempler; det ser jo så enkelt ut når andre gjør det. Problemet var bare at jeg ikke har erfaring med dette, min idè baserte seg på akrylmaling som base og den søte klovnen malt i sarte vannfarger.

Jeg blandet sammen maling og smurte den på bakgrunnen med et overflødig kort, ganske morsomt faktisk. Så stemplet jeg busker og strå med svart Memento Ink, og klippet ut sko, vesker og kjoler fra en papirblokk jeg hadde. Litt hvit gelpenn på bladene for å lave litt liv.

Farger jeg har brukt:
Derwent Inktense vannløselige blyanter:
Teal, Fuchsia, Sun Yellow, Tagerine, Leaf Green, Ink Black

Akrylmaling fra Søstrene Grene:
Green Mid, Yellow Pale, Scarlet, Ultramarine, White. Noen farger har jeg blandet sammen.

Det var min inspirasjonsartikkel, kanskje du vil prøve også? Takk for denne gang.

 

Rick St. Dennis

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.