• Anita Sæterdal

Dørskilt til gutt

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Etter å ha brukt de siste 5 år i denne hobbyen, så byr oppgaven: «gjør noe nytt», på noen utfordringer. Det blir derfor mer på detaljnivå en prøver nye ting.

Jeg har valgt å lage et dørskilt til en 14 år gammel gutt, og stemplene til Rick St. Dennis er perfekte til dette bruket. Gutten plukket ut motivet «Frost Dragon 3», så avtalte vi fargevalg, og jeg startet med å fargelegge motivet med Promarkes. Lerretet jeg har brukt er ca. 50*70 cm, og av den typen du finner i de fleste butikker som har litt hobbyutstyr og maling.

Jeg startet med å male hele lerretet sort, og la så utover motiv og tekst, for å se hvordan jeg ønsket det ferdige resultatet skulle bli. Det neste jeg gjorde var å lime på en del bakgrunns detaljer, som var med på å understreke tema. Disse ble først malt sorte, og så dekorerte med litt akrylmaling og Inca gold i ulike farger. Til slutt tilførte jeg de siste detaljene av metall, og chipbord. Inne i lampen er det malt med Inca Gold, og så limt inn noen akrylperler, for å gi inntrykk av glass. Teksten er skrevet ut på skriver, festet på litt papp og montert over noe hønsenetting.

Materialer: Lerret - Europris, Hønsenetting- gjennbruk, papp – brukt emballasje, metalkjede – gammelt smykke, metalpynt - Kort og Godt/ukjent, trefigurer – Nille. Paper ribbon - Panduro

Maling:
Inca Gold i fargene: Copper, Orange, Gold og Silver.
Acrylmaling – Panduro Pearl Antricit og Liquitex Sort.

Promarker:
Cold Gray 1-5, Warm Gray 1-5, Sort.
Drage: Fire Wood, Chesnutt, Terracotta og Honeycomb.
Tre: Cocoa, Cinnamon Tan og Putty.

 

Rick St. Dennis

Anbefalt hobbybok:

Myk og fargerik filting i ull

Så utrolig mye fint man kan lage om man er litt kreativ og fingernem. Her er en ny spennende hobby som jeg aldri har forsøkt.

Denne boka om filting gir deg ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din.  Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.