• Anita Sæterdal

Dørskilt til gutt

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Etter å ha brukt de siste 5 år i denne hobbyen, så byr oppgaven: «gjør noe nytt», på noen utfordringer. Det blir derfor mer på detaljnivå en prøver nye ting.

Jeg har valgt å lage et dørskilt til en 14 år gammel gutt, og stemplene til Rick St. Dennis er perfekte til dette bruket. Gutten plukket ut motivet «Frost Dragon 3», så avtalte vi fargevalg, og jeg startet med å fargelegge motivet med Promarkes. Lerretet jeg har brukt er ca. 50*70 cm, og av den typen du finner i de fleste butikker som har litt hobbyutstyr og maling.

Jeg startet med å male hele lerretet sort, og la så utover motiv og tekst, for å se hvordan jeg ønsket det ferdige resultatet skulle bli. Det neste jeg gjorde var å lime på en del bakgrunns detaljer, som var med på å understreke tema. Disse ble først malt sorte, og så dekorerte med litt akrylmaling og Inca gold i ulike farger. Til slutt tilførte jeg de siste detaljene av metall, og chipbord. Inne i lampen er det malt med Inca Gold, og så limt inn noen akrylperler, for å gi inntrykk av glass. Teksten er skrevet ut på skriver, festet på litt papp og montert over noe hønsenetting.

Materialer: Lerret - Europris, Hønsenetting- gjennbruk, papp – brukt emballasje, metalkjede – gammelt smykke, metalpynt - Kort og Godt/ukjent, trefigurer – Nille. Paper ribbon - Panduro

Maling:
Inca Gold i fargene: Copper, Orange, Gold og Silver.
Acrylmaling – Panduro Pearl Antricit og Liquitex Sort.

Promarker:
Cold Gray 1-5, Warm Gray 1-5, Sort.
Drage: Fire Wood, Chesnutt, Terracotta og Honeycomb.
Tre: Cocoa, Cinnamon Tan og Putty.

 

Tags: Rick St. Dennis

Anbefalte krimbøker:

Fire krimbøker på en gang (Frode Eie Larsen)

Julen 2015: Jeg fikk en pakke som jeg fort kunne gjette meg til at var bøker. Jeg hadde rett, inni pakka var det to bøker av Frode Eie Larsen - signerte til og med. Lykke :) Jeg hadde faktisk ikke hørt om forfatteren før, men fant fort ut at jeg likte det jeg leste. Da de var utlest, fant jeg ut at det var skrevet tre bøker til i serien og de ble kjøpt inn. Ikke nok med det, i bursdagsgave nå i år fikk jeg den aller nyeste boken hans, men den har jeg ikke fått lest enda.

Handlingen i bøkene er i Larvik/Stavern. Der er jeg godt kjent, og liker å lese bøker hvor man kan se for seg stedene.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.