• Elisabeth Tveit

Bokmerke

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gang skal vi lage bokmerke, jeg har valgt å lage hjørnebokmerke. Som motiv har jeg brukt et klippeark fra Lulu Design Art. Det er nok ulike måter å lage den på dette er min måte.

Du begynner med et kvadratisk papir. Anbefaler dobbeltsidig papir enten mønster eller ensfarget. Jeg har mønsterpapir og har laget min kvadrat 20*20 cm, størrelsen velger du selv.

 

Du bretter den slik at det blir som en trekant slik som på bildet.

 

Så tar du den ene hjørnet og bretter opp mot det andre, og så gjør du det samme med den andre. Pass på at de er helt inntil hverandre.

 

Så bretter du den tilbake til trekant. Det hjørnet du ikke har brettet, bretter den nå ned til der hjørnet møter langsiden på papiret

 

Så bretter du de to hjørnene som du tidligere hadde brettet inn i den lille lommen - og så har du laget hjørnebokmerke.

Jeg har pyntet bokmerket mitt med herlige bilde fra Lulu Design Art og litt blomster.

Håper du vil prøve dette selv.

 

Lulu Design Art

Anbefalt hobbybok:

Strikking for nybegynnere

Jeg kan dessverre ikke strikke. Dvs jeg kan legge opp og strikke rett, men jeg kan ikke lenger strikke vrangt eller felle av. Når jeg så denne boka - som beskrives som "den ultimate boken for deg som vil lære å strikke, og et fantastisk bibliotek over teknikker, for deg som allerede strikker, men som vil utvide kunnskapene dine", - så tenkte jeg at jeg kanskje kunne lære noe.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.