• Winnie A. Ludvigsen

Resirkulert Sjokoladeeske

Siden det jo snart er Morsdag og Valentine har jeg laget en gave eske.

Jeg valgte å forsterke min eske med Bazzill kartong I fargen “Bahamas “, målte esken horisontalt og vertikalt, min eske målte 25cmx25cm. (begge sidene og toppen på esken =25cm) gjorde det samme på bunnen som er litt mindre ca 23,5 x 23,5 (begge sidene og bunnen på esken = ca 23,5 cm).

Scor på 2,5cm hele veien rundt, klipp opp slik du ser på bildet. Lim sammen flippene til sidene og lim på esken. Gjør det samme på bunnen, men scor da 2,3cm.


Jeg valgte å sette ben på esken min for å gjøre den litt mere “elegant”.

Da gjenstår bare pyntingen……. jeg har brukt Motiv fra Nikki Burnette som er fargelagt med promarkers, kartong fra Bazzill, papirer fra Papir Design, blomster fra Petaloo og WOC og Kort og Godt, Border Dies fra Marianne Design, har også distress inks på blomster og papir.

 

Nikki Burnette

Anbefalt hobbybok:

Kofteglede

Norske koftetradisjoner kan spores langt tilbake i tid, og i denne boken har forfatteren samlet en rekke kjente og kjære kofter, mange av dem med opphav i de gamle garnfabrikkene i Sandnes. Boken byr på 28 nye og spennende oppskrifter, med utgangspunkt i de klassiske koftene. Flere av koftene finnes både i dame-, herre- og barnemodell.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.