• Anne Lise Johannessen

Melkehjerter

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne måneden har jeg vært gjestedesigner hos SLSLines Digital Stamps. Jeg har fått bruke det nye motivet 'Hipster girl in snow'. Med dette har jeg pyntet en eske med melkehjerter, og jeg viser deg en enkel framgangsmåte i denne artikkelen.

Det første jeg gjør er å finne fram en tom eske med melkehjerter og maler alle kantene hvite så du slipper gule områder om papiret ikke dekker helt. Dette er spesielt viktig på innsiden, på kanten ved sjokoladen hvor du ikke har noe papir. Pass på at du ikke maler igjen den lille åpningen for å lokke esken. For å male bruker jeg Gessomaling.


Finn fram det papiret du ønsker å bruke, og kutt det til i riktige størrelser. Du trenger tre like deler til toppen, inni og i bunn. Du trenger to lange deler til sidene, og to korte som du limer på foran og bak på kantene. Jeg sverter kantene på alle mine ark med brun stempelpute fra Distress. Arket jeg har brukt heter 'Stille Natt' og er fra Papirdesign.

Stempeltrykket har jeg fargelagt med Copics og jeg har brukt disse fargene:

Hud: E000, E00, E11, E04, E21 og R20
Øyne: B46 og B99
Lepper: E04 og R20
Hår: E29, E25 og E21
Lue, jakke og bukse: B93, B95, B97 og B99
Sokker: B99 og B95
Pels: C2
Støvler: E71, E74 og E77

Til snøfnuggene har jeg brukt Opaque White fra Copic.Bak motivet limer jeg et svart panel (Bazzill). Så er det bare å lime på motivet og den pynten du vil ha. Jeg har brukt litt diverse ting. Inni esken har jeg brukt en blondeserviett, snøkrystall fra Making Memories. Utenpå har jeg brukt snøkrystaller fra Making Memories og hjertebling. God jul-lappen er fra Panduro. Jeg har kantet med glittersnølim.

SLS Lines

Anbefalt hobbybok:

Dale Garn - strikking og hekling med historisk sus

Dale Garn har skrevet norsk strikkehistorie helt siden 1879, og nå har de for første gang åpnet sine arkiver for allmennheten. Navnet er synonymt med stolt, norsk strikketradisjon.

Å få gå på skattejakt i arkivene til Dale Garn, er som å få fritt leide inn i en godtebutikk. I tillegg kan du lese morsomme fakta fra norsk strikkehistorie som fortjener å huskes til evig tid.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.