• Anne Lise Johannessen

Dørskilt

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gangen har jeg laget et dørskilt. Til det har jeg brukt et stempeltrykk fra Little Miss Muffet.

Jeg gjorde det veldig enkelt. Jeg kjøpte en samlepakke med stempler som heter "The Van-family". Jeg kan ikke finne igjen det på siden deres nå. I pakken var det iallefall familiemedlemmer i varierende alder sammen med en hund og en katt.

Jeg maskerte sammen de figurene jeg ønsket å bruke, skrev det ut og fargela det. Deretter kuttet jeg til passende paneler i Bazzill og limte dette sammen. Tilslutt fikk det noen omganger i laminieringsmaskin.

Tilslutt brukte jeg en hullpunch og laget et hull til oppheng - og det var der jeg ser i ettertid at jeg gjorde feil... Det jeg burde gjort var å laminere alt en gang, og deretter laminere en gang til i en litt større "lamineringslomme" og lage opphengshullet utenfor motivet. Det har nemlig kommet masse fukt inn i selve motivet nå i ettertid.

Little Miss Muffet Stamps

Anbefalt hobbybok:

Kosejakker du strikker selv

Strikk deg en jakke som passer til alt og alle anledninger. I denne boken får du oppskriften på trendy og tidløse jakker og ponchoer du kan strikke selv. Her er den oversized jakka du bor i innendørs om vinteren og utendørs på vakre sommerkvelder. Her er korte jakker, lange jakker, chunky og finslige jakker. Her er etnoponchoen, krype-inn-i-vesten og slenge-på-seg-kåpen som det svinger av. Her er jakker som passer for deg som aldri har strikket før, og for deg som har løst gåten med strikkepinnene.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.