• Anne Lise Johannessen

Dørskilt

Denne gangen har jeg laget et dørskilt. Til det har jeg brukt et stempeltrykk fra Little Miss Muffet.

Jeg gjorde det veldig enkelt. Jeg kjøpte en samlepakke med stempler som heter "The Van-family". Jeg kan ikke finne igjen det på siden deres nå. I pakken var det iallefall familiemedlemmer i varierende alder sammen med en hund og en katt.

Jeg maskerte sammen de figurene jeg ønsket å bruke, skrev det ut og fargela det. Deretter kuttet jeg til passende paneler i Bazzill og limte dette sammen. Tilslutt fikk det noen omganger i laminieringsmaskin.

Tilslutt brukte jeg en hullpunch og laget et hull til oppheng - og det var der jeg ser i ettertid at jeg gjorde feil... Det jeg burde gjort var å laminere alt en gang, og deretter laminere en gang til i en litt større "lamineringslomme" og lage opphengshullet utenfor motivet. Det har nemlig kommet masse fukt inn i selve motivet nå i ettertid.

Little Miss Muffet Stamps

Anbefalt hobbybok:

Sjal og skjerf

En ny bok av den populære strikkedesigneren Bitta Mikkelborg, nå med oppskrifter på sjal og skjerf. De vakre plaggene kan både strikkes og brukes hele året. Du vil finne 20 oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønstre og i forskjellig vanskelighetsgrad.

Mange flotte skjerf og sjal i denne boka altså - jeg skulle tro at her er det noe for enhver smak. 

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.