• Anne Lise Johannessen

Dørskilt

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gangen har jeg laget et dørskilt. Til det har jeg brukt et stempeltrykk fra Little Miss Muffet.

Jeg gjorde det veldig enkelt. Jeg kjøpte en samlepakke med stempler som heter "The Van-family". Jeg kan ikke finne igjen det på siden deres nå. I pakken var det iallefall familiemedlemmer i varierende alder sammen med en hund og en katt.

Jeg maskerte sammen de figurene jeg ønsket å bruke, skrev det ut og fargela det. Deretter kuttet jeg til passende paneler i Bazzill og limte dette sammen. Tilslutt fikk det noen omganger i laminieringsmaskin.

Tilslutt brukte jeg en hullpunch og laget et hull til oppheng - og det var der jeg ser i ettertid at jeg gjorde feil... Det jeg burde gjort var å laminere alt en gang, og deretter laminere en gang til i en litt større "lamineringslomme" og lage opphengshullet utenfor motivet. Det har nemlig kommet masse fukt inn i selve motivet nå i ettertid.

Little Miss Muffet Stamps

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.