• Anne Lise Johannessen

Din egen lille bakgrunn

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Pga ferie og litt andre planer har jeg dessverre ikke fått laget noen tutorial denne gangen. Ikke har jeg laget noe kort heller - jeg har isteden tenkt å vise en enkel måte å lage en helt enkel bakgrunn på et stempeltrykk. Mitt utgangspunkt var stempeltrykket 'Lunch Time' fra Stitchy Bear.

 

Jeg tenkte at her passet det at bamsen var ute i en skog eller en park, men jeg fikk ikke noen av bakgrunnstemplene jeg har fra før til å passe helt. Isteden valgte jeg å bruke en Copic multiliner (svart tusj med tynn spiss) og tegne en helt enkel bakgrunn. Noen ganger synes jeg det blir litt mer "helhet" ved å ha litt bakgrunn til stempeltrykket.

Her har det blitt en grassplen med et veldig enkelt fjell i bakgrunn.

 

 

Stempeltrykket er fargelagt med Copics, og jeg har brukt følgende farger:

Bamse: E35, 37 og 39
Eple: G43, 46, 28 og E59
Kasse: E53, 35 og C4
Banan: Y26
Sløyfe og kopp: B45 og 41Teppe: W3
Grass: G24
Fjell: W7
Himmel: BG000
Sommerfugl: B95, T6, T8 og YR24

 

Stitchy Bear

Anbefalt hobbybok:

Strikkedagbok

Hold orden på dine strikkeprosjekter! Du kan lime inn bilder og skrive notater om hvert prosjekt - noe som er veldig morsomt å kunne se tilbake på. Boka har også fine lister som gir deg en flott oversikt over alle pinner og utstyr du har slik at du ikke behøver lure på om du har riktig pinne til neste prosjekt :) Boka er enkel å putte ned i strikkeveska slik at du har den med deg overalt.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.