• Anne Lise Johannessen

Din egen lille bakgrunn

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Pga ferie og litt andre planer har jeg dessverre ikke fått laget noen tutorial denne gangen. Ikke har jeg laget noe kort heller - jeg har isteden tenkt å vise en enkel måte å lage en helt enkel bakgrunn på et stempeltrykk. Mitt utgangspunkt var stempeltrykket 'Lunch Time' fra Stitchy Bear.

 

Jeg tenkte at her passet det at bamsen var ute i en skog eller en park, men jeg fikk ikke noen av bakgrunnstemplene jeg har fra før til å passe helt. Isteden valgte jeg å bruke en Copic multiliner (svart tusj med tynn spiss) og tegne en helt enkel bakgrunn. Noen ganger synes jeg det blir litt mer "helhet" ved å ha litt bakgrunn til stempeltrykket.

Her har det blitt en grassplen med et veldig enkelt fjell i bakgrunn.

 

 

Stempeltrykket er fargelagt med Copics, og jeg har brukt følgende farger:

Bamse: E35, 37 og 39
Eple: G43, 46, 28 og E59
Kasse: E53, 35 og C4
Banan: Y26
Sløyfe og kopp: B45 og 41Teppe: W3
Grass: G24
Fjell: W7
Himmel: BG000
Sommerfugl: B95, T6, T8 og YR24

 

Tags: Stitchy Bear

Anbefalte krimbøker:

Annabelle

Nok en bok jeg anbefaler at du setter på "leselista" di.

En varm sommernatt forsvinner sytten år gamle Annabelle fra en fest i småbyen Gullspång. Foreldrene hennes er fra seg av uro, og politiet står uten spor. Politietterforsker Charlie Lager som nå er bosatt i Stockholm, sendes til Gullspång sammen med kollegaen Anders for å bistå det lokale politiet. Saken om Annabelle er ikke lett å nøste opp, og midt oppe i etterforskningen gjør Charlie skremmende oppdagelser om sin egen bakgrunn, og hun tvinges til å konfrontere sitt verste minne; den gangen hun lot et annet menneske dø. 

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.